Криворізькі ветерани та військовослужбовці спробували сили на національному відборі до збірної на Іграх Нескорених 2020

Криворізькі ветерани та військовослужбовці спробували сили на національному відборі до збірної на Іграх Нескорених 2020

Фото: Invictus Games Team Ukraine

Ветерани та військовослужбовці з Кривого Рогу зареєструвалися на участь у тестуванні в рамках відбору збірної України на Ігри Нескорених 2020.

Раніше редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» повідомляла, що цього року до збірної потрапить на 5 осіб більше, ніж минулого – міжнародна Фундація Ігор Нескорених збільшила українську квоту з 15 до 20 учасників.

Серед зареєстрованих на відбір до збірної:


1)Юрій Копил;
2)Ігор Бондаренко;
3)Сергій Піддубняк;
4)Ігор Павлов;
5)Сергій Гордєєв ;
6)Василь Стуженко;
7)Дар'я Козирьова;
8)Андрій Хваль;
9)Константин Коробчук.


Також організатори змагань повідомили журналістці нашого сайту, що зареєстрованих з Кривого Рогу було більше, але не всі, на жаль, змогли приїхати на місце проведення тестування в Одесі.

Зазначимо, що 27 липня українська столиця приймала фінальний етап спортивних тестувань в рамках відбору збірної України на Ігри Нескорених 2020 в Гаазі. Редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» слідкує за новинами змагань, тому більше інформації читайте у наступних публікаціях.


Ігри Нескорених – це найбільші в світі міжнародні змагання для ветеранів та військовослужбовців, які отримали поранення, травми або захворіли, виконуючи свої службові обов’язки. Україна долучилась до Ігор Нескорених в 2017 році, дебютувавши на змаганнях в Торонто, а вже у травні наступного року візьме участь у Іграх Нескорених 2020 у Гаазі.


Комментарии (5)

Дед Чудодей

16:18, 03 августа 2019

Крим та Донбас просрали, а тепер змагаються на іграх "нескорених". Тьфу!

Тaмeрлан

20:34, 03 августа 2019

Не читайте зранку Обозреватель....

Тaмeрлан

18:41, 03 августа 2019

А чим їх було захищати? Палива не було, техніка розвалюється, грошей - платять мізер...

Володимир.

10:01, 05 августа 2019

Батьківщину захищають ни за гроші! До того ж всі військові складають присягу на вірність України і народу! А за Устав питання певно зовсім нічого не чули?

Веточка сакуры

22:00, 03 августа 2019

Pаn Моrок, это сейчас тебя просрем. Ты слабак ты против наших хлопцев, тебе до них никогда не дотянуть, они защитники, а ты мусор

Ссылка скопирована в буфер обмена