Погода в Кривом Роге в первый осенний день и гороскоп для горожан

Погода в Кривом Роге в первый осенний день и гороскоп для горожан

Фото: Первый Криворожский

1 сентября небо в Кривом Роге будет ясным, и тучи не омрачат его своим присутствием. Без осадков.

Ночью термометры покажут до +17°. Утром температура воздуха на улице будет +23°. Днем термометры покажут +30°. Вечером в Кривом Роге ожидается до +24 градусов по Цельсию.

Читайте также: #Чашкакофе: Дмитрий Комаров и Надежда Дорофеева рассказали о криворожанине, которому нужна помощь


Показатель влажности воздуха будет колебаться 30-69%.

Ветер будет юго-восточный со скоростью до 3-8 м/с.

Астрологи говорят, что 1 сентября - прекрасный день, чтобы заняться повседневными делами или обустройством быта. Потраченные усилия не пройдут зря – вы в полной мере насладитесь результатом работы, который даст вам чувство самоудовлетворения. Во второй половине дня постарайтесь расслабиться. Пассивный отдых даст вам заряд энергии для предстоящего дня. Больше гороскопов читайте тут.

В первый день осени почитается память святого Андрея Стратилата. С этого времени уже возможны заморозки на почве. Деревья понемногу приобретают осеннюю окраску: желтеют листья березы, начинается листопад у орешника-лещины. Наши предки заметили, если 1 сентября дует ветер с севера - осень холодная будет, а если с юга - то теплая.



Комментарии (10)

ЗМГ

20:01, 31 августа 2019

Бывший министр транспорта и связи Украины Евгений Червоненко заявил о надвигающейся на страну угрозе ядерной катастрофы. Экс-депутат Рады рассказал, что ремонт на 4-м реакторе Запорожской атомной электростанции был проведен с множественными нарушениями, которые могут стать причиной новой техногенной катастрофы.
Червоненко отметил, что после выявления нарушений они были зафиксированы Комиссией по ядерной энергетике. При этом доклад он получил, как «только в спецслужбах передают — через пять телефонов, почтовых ящиков и серверов».

«Информация звучит так: Комиссия по ядерному регулированию признает, что ремонт проведен с огромными нарушениями ввиду отсутствия запчастей. Это что, к конструктору "Лего" запчастей нет? Нам мало Чернобыля или Запорожью мало дыма?» — заявил экс-министр в эфире телеканала NewsOne.

Ранее Червоненко заявил, что Украина может также лишиться своей газотранспортной системы уже в 2019 году. Он выразил надежду на то, что новоизбранный президент Украины Владимир Зеленский не допустит потери ГТС.

Тaмeрлан

20:52, 31 августа 2019

А ніхто вже не зупине будівництво Північного потока....80% проклали, всі труби виготовлені і поставлені в потрібні точки...Тому по ньому точно піде газ і наша ГТС вже не потрібна буде...

Тaмeрлан

20:53, 31 августа 2019

Ну і нехай, хай европейці самі розбираються з Газпром, зате хоч припиняться звинувачення у крадіжках газу

Погода

21:39, 31 августа 2019

Горожан, горожан, а селюкам погода, что не интересна.

berenbelgarion

23:37, 31 августа 2019

НАК "Нафтогаз України" звертає увагу на критичну ситуацію із заборгованістю за природний газ одного з найбільших виробників тепла міста Кривий Ріг - АТ "Криворізька теплоцентраль".
Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляє пресслужба "Нафтогазу".

АТ "Криворізька теплоцентраль" перед початком опалювального сезону заборгувало НАК "Нафтогаз України" 1,760 млрд грн. Згідно із законодавством, для відновлення газопостачання перед початком опалювального сезону тепловиробник має сплатити "Нафтогазу" не менше 1,170 млрд грн", - йдеться в повідомленні.

Водночас "Нафтогаз" запропонував криворізькій владі й Фонду державного майна, який здійснює управління АТ "Криворізька теплоцентраль", вжити негайних заходів для погашення заборгованості та забезпечення своєчасного початку опалювального сезону в Кривому Розі.

berenbelgarion

10:23, 01 сентября 2019

Думаю за підвищення будуть дрючить усіх підряд. І не тільки уряд а і місцевих.
"Если новое правительство не решит структурную проблему, связанную с тарифами на коммунальные услуги, с ним придется попрощаться, заявляет президент Украины Владимир Зеленский.

"Задача такая поставлена новому правительству, они должны показать модель. И если модели не будет, уменьшения коммуналки, будем прощаться с правительством", – сказал Зеленский в программе "100 дней президента", обнародованной в субботу на одном из украинских телеканалов."

Тaмeрлан

10:51, 01 сентября 2019

І правильно вказав...не скільки знижувати тарифи, скільки підвищувати дохід домогосподарств, щоб комуналка не мала 50-60-70-30% від того доходу

berenbelgarion

23:48, 31 августа 2019

....Ще в період з 2008 року до 2013 року КПТМ "Криворіжтепломережа", закуповуючи оптом теплоенергію у ДП "Криворізька теплоцентраль", поставляло її криворіжцям. Підприємство успішно збирало гроші з населення за послуги опалення, активно при цьому задіюючи адмінерсурс. Так, бюджетники і працівники гірничо-збагачувальних комбінатів добровільно-примусово писали заяви про згоду на відрахування із заробітної плати на оплату комунальних послуг.

Примітно, що всі платежі від населення проходили через систему "Нова-Ком" - фірму, засновницею якої була дружина попереднього екс-мера Кривого Рогу Юрія Любоненка, колишнього депутата Верховної Ради від "Партії регіонів". Службові особи держпідприємства тоді ще державного підприємства "Криворізька теплоцентраль" примудрилися закласти в тариф послуги ТОВ "Нова-Ком", достовірно знаючи, що ці послуги не підпадають під статтю "послуги банку" і не підлягають включенню в тариф на послуги опалення та гарячої води. За попередніми підрахунками Дніпропетровської обласної прокуратури, криворіжців в результаті тільки цієї афери "нагріли" на 55 мільйонів.

При цьому, КП "Криворіжстеплосеть" за час такого посередництва накопичила борг перед своїм постачальником ДП "Криворізька теплоцентраль", гигантську суму у розмірі 1,2 мільярда гривень. Ділові відносини між підприємствами закінчилися в 2013 році, а боргові зобов'язання так і залишилися несплаченими. У жовтні 2013 року Господарський суд Дніпропетровської області задовольнив позов прокуратури Центрально-Міського району Кривого Рогу, згідно з яким повинно було бути запроваджене обов'язкове стягнення заборгованості, втім, його не відбулося. Якщо згадати, то у 2013 році у руля Дніпропетровської області стояли представники когорти "Партії регіонів", першим віце-прем'єром уряду Миколи Азарова тоді був Олександр Вілкул, а містом Кривий Ріг керував батько - Юрій Вілкул, то можна лише здогадуватися, за сприяння або ж потурання кого державне підприємство фактично доводилося до банкрутства...

berenbelgarion

10:14, 01 сентября 2019

"Вывсеврете"? Є інші пояснення ситуації? І саме головне: над містом нависла сер'йозна загроза! Забули як в минулому році запускали опалювальний сезон?!

Тaмeрлан

10:49, 01 сентября 2019

Так ще потім, як рекетири з 90-их - після створення проблем їх "героїчно" і вирішать, щоб перед виборами казали, які ми молодці!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена