Реконструкцію палацу дитячої творчості, ДЮСШ та парку у Кривому Розі профінансує Мінрегіон України

Реконструкцію палацу дитячої творчості, ДЮСШ та парку у Кривому Розі профінансує Мінрегіон України

Фото: Первый Криворожский

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України ухвалили фінансування більше 100 проектів будівництва, реконструкції та ремонту, в тому числі криворізький Палац дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району, ДЮСШ №3 та парк імені Федора Мершавцева. Про це повідомили на офіційному сайті Міністерства.

Цього року Мінрегіон України профінансує 131 проект зі створення важливої спортивної інфраструктури на суму майже 1,3 мільярда гривень. У Кривому Розі на реконструкцію стадіону комунального позашкільного навчального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа № 3» планують витратити 44 мільйона 444 тисячі гривень.

Зазначимо, що кількість виділених коштів було затверджено Кабінетом міністрів України від 15 травння 2019 року.



На реконструкцію будівлі комунального позашкільного навчального закладу «Палац дитячої та юнацької творчості Центрально-Міського району» у Міністерстві виділили 20 мільйонів гривень (15 мільйонів - загальний фонд, 5 мільйонів - спеціальний фонд) .




На реконструкцію у парку імені Федора Мершавцева з Державного фонду регіонального розвитку витратять 16 мільйонів 160 тисяч гривень.



З переліком усіх проектів можна ознайомитися тут.



Комментарии (1)

Мамуля

08:56, 23 июля 2019

Хто профінансує реконструкцію МПДЮТ ,,Горицвіт,, ???? Скільки можно чекати? Шановні чиновники, зверніть будь ласка, увагу на МПДЮТ ,,Горицвіт,, , найталановитіші дітки чекають на вас, а також іх батьки, співробітники...

Ссылка скопирована в буфер обмена