Дніпропетровська область лідирує за кількістю направлених до суду обвинувальних актів у кримінальних провадженнях

Дніпропетровська область лідирує за кількістю направлених до суду обвинувальних актів у кримінальних провадженнях

Фото: Первый Криворожский

Дніпропетровська область лідирує у державі по кількості направлених до суду обвинувальних актів у кримінальних провадженнях, за півроку цифра склала 6 872 актів.

Про це повідомив прокурор Дніпропетровської області Роман Токар під час розширеної оперативної наради, на якій обговорено підсумки роботи органів прокуратури Дніпропетровської області у першому півріччі 2019 року.

Читайте також: Директора ПК і керівника підприємства в Кривому Розі підозрюють в розтраті 360 тисяч гривень


З пів року правоохоронці області направили до суду 115 обвинувальних актів відносно корупційних злочинів, по 22 справах вже винесено вироки. У бюджетній сфері до суду було скеровано 108 обвинувальних актів у кримінальних провадженнях. Правоохоронці зазначають, що показники є найкращими в Україні.

Також за півроку до суду було скеровано 11 обвинувальних актів стосовно 44 осіб, які підозрюються в організаційній злочинності.

Комментарии (1)

Древний

19:06, 22 июля 2019

"К вопросу о том как становятся судьями, я получил задание - напиши к утру законный опрадательный приговор, законный обвинительный приговор и законное определение о доследовании (по одному и тому же делу)" - судья Дмитрий Новиков.

Ссылка скопирована в буфер обмена