Криворіжці привітали ветеранів, поклали квіти до пам‘ятників, а найголовніше - згадали події 1939-1945 років

Криворіжці привітали ветеранів, поклали квіти до пам‘ятників, а найголовніше - згадали події 1939-1945 років

Фото: Первый Криворожский

9 травня з самого ранку мешканці Покровського району Кривого Рогу зібралися на театралізований мітинг біля палацу культури «Центаральний», щоб згадати про події Другої світової війни, під час яких загинули мільйони українців.

На театралізований мітинг вийшли приблизно кІлька тисяч криворіжців. На заході також присутні ветерани Другої світової війни, чиновники районного та міського виконкомів та народні депутати.

Читайте також: У Кривому Розі перекрили дороги на декількох вулицях у 6 районах міста

Після театралізованого мітингу колона людей рушила до меморіального комплексу загиблим воїнам у 1939-1945 роки. На чолі колони їхали військові машини з ветеранами Другої світової війни дітьми війни, далі йдуть курсанти, військові, творчі колективи району, школярі та чиновники Кривого Рогу.

Зазначимо, що покладання квітів супроводжувалося тематичними композиціями у виконанні оркестру та хору.

Редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» закликає мешканців міста згадати та вшанувати загиблих за нашу країну та пам’ятати про героїчні подвиги українського народу задля щасливого сьогодення.



Читайте також: Криворіжці спробують намалювати карту міста у старовинній техніці петриківського розпису



Комментарии (6)

Mr.Goodcat

14:21, 09 мая 2019

"пам’ятати про героїчні подвиги українського народу задля щасливого сьогодення." Вы что издеваетесь? Так сложно написать "радянського"? Или вы считаете что в как вы ее называете "Друга світова війна" в составе Укранских фронтов были только одни украинцы? Что туда не попадали Белорусы, Русские, Казахи, Армяни, Азербайджанцы и другие гражданина СССР?
Совесть хоть не проснулась?

СВІТЛО язичникам

16:00, 09 мая 2019

Слід розуміти, що 9 мая – це праздник – праздный – бес толковый день для московських ***сов, що корчать із себе московських ё..рей.

za_pravdu

16:53, 09 мая 2019

К чему 39 год? Или считается что СССР - относилась к Европе?

asuas

22:17, 09 мая 2019

СБУ не видит , что В 68 школе Саксаганского района дети уже зигуют , растят неофашистов .
Как это понимать ? Что им в мозги заливют , почему наших детей превращают в выродков , кому это выгодно ?
Почему в нашем городе за наши деньги совершаются такие преступления в гос. школе . Почему детей втянули в такие преступления ?
За то СБУ видит и преследует дедушек с гвардейскими ленточками .

NVV

08:03, 10 мая 2019

Оговор! Наклеп! 68-я - пример патриотизма, толерантности и демократизма!

ukrvelkom

11:54, 10 мая 2019

Ну если в 68 школе и холокост фактически отрицают и о жертвах войны говорят , что они не значительны для Украины ,по сравнению с голодоморм и т.д.
То родители не виноваты , что предки этих учителей были предатели Родины , и пособники фашистов или раскулачены , а они теперь мстят и проводят враждебную антигосударственную политику .

Ссылка скопирована в буфер обмена