113 учасників АТО з Кривого Рогу та рідні загиблих безкоштовно отримають земельні ділянки

113 учасників АТО з Кривого Рогу та рідні загиблих безкоштовно отримають земельні ділянки

Фото: kr.gov.ua

У травні 2019 року 113 криворіжців, які є учасниками АТО та рідни загиблих воїнів безкоштовно отримають земельні ділянки.

Зазначимо, що протягом 4 років у Кривому Розі працює робоча група, члени якої розглядають заяви учасників АТО та ООС, членів сімей загиблих щодо виділення земельних ділянок під будівництво житлових будинків, господарських будівель та споруд.

З 2015 по 2017 рік надано військовослужбовцям та рідним загиблих надано 200 земельних ділянок в 5 районах міста.

Читайте також: Переписати історію Майдану політики не зможуть, - криворізьким бібліотекам презентували книжки про Революцію Гідності

У січні 2019 року депутати затвердили проекти землеустрою під розміщення садибного будівництва в межах міста на 237 земельних ділянках по вулицям Старовокзальній у Центрально-Міському районі, Сергія Параджанова та Молодіжній у Довгинцівському районі.

На травневій сесії депутати міськради розглядатимуть питання про виділення земельних ділянок для учасників АТО в Центрально-Міському та Тернівському районах, загальною площею близько 29 га. Після затвердження, документацію передадуть для розподілу бійцям та членам їх сімей.



Ссылка скопирована в буфер обмена