За три місяці 2019 року фельдшери «швидких» Дніпропетровської області прийняли 29 пологів

За три місяці 2019 року фельдшери «швидких» Дніпропетровської області прийняли 29 пологів

Фото: Первый Криворожский

У 2019 році бригади екстреної медицини Кривого Рогу та області допомогли 29 породіллям. Немовлята з’являлися на світ в оселях жінок або просто в машинах «швидких». Про це повідомляється на офіційному сайті Дніпропетровської ОГА.

«За три місяці 2019 року бригади виїжджали за такими викликами 29 разів», – зазначив директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги Радій Шевченко.

Читайте також: МОЗ нагадало, що робити, якщо лікарі не пускають до близької людини у реанімацію

За викликами до породіль бригади виїжджали і в оселі, і на залізницю.

«Нещодавно на виклику прийняв двійню. У жінки були вже треті пологи, тож процес від початку переймів до потуг просувався досить швидко. Довелося приймати пологи просто вдома у породіллі», – розповів фельдшер бригади екстреної медичної допомоги дніпровської центральної підстанції Олександр Тітов.

Також директор Дніпропетровського обласного центру повідомив, що швидкі оснащені необхідними обладнанням, ліками та видатковими матеріалами, аби надати допомогу породіллям та новонародженим.

Загалом за три місяці 2019-го бригади екстреної медичної допомоги Дніпропетровщини виїжджали на виклики майже 200 тисяч разів.


Комментарии (2)

МируМир

11:19, 11 апреля 2019

Лучше ротиться в США, сразу гражданином станешь.

Patriot kr

13:02, 11 апреля 2019

Цікавіше було б прочитати, який це відсоток від подібних випадків у порівнянні зі злочинним 2013 роком.

Ссылка скопирована в буфер обмена