Скільки коштувала криворізькому підприємству стабільність перекачування води

Скільки коштувала криворізькому підприємству стабільність перекачування води

Фото: Первый Криворожский

Комунальне підприємство "Кривбасводоканал" повідомило вартість встановлених у Радушному насосів. А от інформація щодо автоматизованої системи сповіщення, впровадженої на складі хлору Радушанського водопровідного комплексу залишиться утаємниченою.

Саме від цих нових двох насосів залежить стабільність перекачування води з резервуарів до інших насосних станцій, повідомила напочатку тижня пресова служба КП "Кривбасводоканал". Тоді редакція звернулась за додатковими роз'яснення стосовно вартості обновки.

Нагадаємо, у вересні 2018 році на складі став витік. Детальніше про це тут.

На Радушанському водопровідному комплексі у 2018 році були встановлені 2 нові насоси: ЦН 800-600-705-С та ЦН 600-500-515-С. КП «Кривбасводоканал» придбав їх за власні кошти, витративши 794,7 тисячі гривень, додатково повідомила прес-служба підприємства.

Деталі стосовно розташування водопровідного комплексу у Радушному є внутрішньою інформацією підприємства, створеджує прес-секретарка КП. Цитуємо: "...так як склад хлору являється режимним об’єктом і вимагає особливих заходів безпеки".

Нагадаємо, 8 лютого криворіжців обурили шалені платіжки, отримані за спожиту у січні воду. Роз'яснення від КП читайте тут.

Також редакції повідомили таке: "У 2018 році виконано роботи з автоматизації системи локалізації хлорної хвилі на 60 тисяч гривень, проведено обстеження та заміна сенсорів електрохімічної ячейки системи раннього виявлення на суму 40 тисяч гривень".

Комментарии (2)

Spasaisya

13:15, 09 февраля 2019

Они приколисты
Копейки тратят
А требуют с людей
Фу

Spasaisya

13:15, 09 февраля 2019

И речь не о всех рабочих

Ссылка скопирована в буфер обмена