У Радушному, де торік стався витік хлору, Кривбасводоканал встановив нові насоси

У Радушному, де торік стався витік хлору, Кривбасводоканал встановив нові насоси

Фото: Первый Криворожский

На Радушанському водопровідному комплексі комунальне підприємство «Кривбасводоканал», де торік стався витік хлору, встановило 2 нових насоси.

Як зазначається на сайті КП, від цих насосів залежить стабільність перекачування води з резервуарів до інших насосних станцій.

Нові насоси споживають на 20% менше електроенергії ніж ті, що були раніше.

Також на підприємстві була проведена промивка відстійників води, відремонтована арматура та замінено хлоратор.

Нагадаємо, у вересні 2018 року редакція сайту 1kr.ua повідомляла, що у селищі Радушне на водоканалі стався витік хлору. Тоді постраждала жінка.

Після оренди майна державного промислового підприємства «Кривбаспромводопостачання» комунальний водоканал отримав склад хлору з діючою у ручному режимі системою сповіщення та локалізації.

Нагадаємо, у 2018 році було прийнято рішення передати окремі ділянки держпідприємства «Кривбаспромводопостачання» у оренду комунальному «Кривбасводоканалу».

Комунальне підприємство стверджує, що фахівці включили до плану заходів облаштування складу хлору автоматизованою системою. Як зазначається на сайті «Кривбасводоканал», систему встановили та випробовували.

Наразі отримати від пресової служби інформацію про вартість вказаних робіт не вдалось - там попросили написати запит. Редакція повідомить читачам таку інформацію додатково.

Нагадаємо, на підприємстві у лютому співробітникам підвищили зарплату. Деталі тут.

Комментарии (1)

valewska

18:45, 05 февраля 2019

Не слушайте. Предприятие лихорадит,люди бегут пачками, каждый день увольняются. Условия работы ухудшились,соцпакет жалкий. Принимают на работу с улицы кого попало. Новые насосы? Так там скоро некому будет на них работать. Полный крах там сейчас.

Ссылка скопирована в буфер обмена