На ураження: Укравтодор дав 2 дні обласним службам

На ураження: Укравтодор дав 2 дні обласним службам

Фото: Иллюстрационное фото Первый Криворожский

Державне агентство автомобільних доріг України рекомендувало службам в областях провести обстеження доріг - чи є там ями та аварійні ділянки. Якщо буде сприятлива погода, усунути дорожні ураження. Про це йдеться у повідомленні агентства, розміщеному на офіційній сторінці Facebook.

Читайте також: Як виглядає капітальний ремонт доріг в Кривому Розі за гроші з бюджету облдержадміністрації

Нагадаємо, що у Міністерстві регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України хочуть збільшити термін експлуатації автомобільних доріг на 15-20% і зменшити появи тріщин в 2 рази. Більше читайте тут.

Для забезпечення безпечного проїзду дорогами державного значення в Укравтодорі розпорядилися до 6 лютого службам доріг в областях провести обстеження міжнародних та національних доріг , а з 8 лютого там, де дозволяють погодні умови , розгорнути масштабні роботи з ліквідації ям.

У відомстві пояснили, що обсяги ураженості необхідно розмежувати на аварійну ямковість та суцільні руйнування, ліквідація яких буде проводитися за локальними картами . Генеральні підрядники, як зазначається, будуть залучені до робіт на об’єктах.

За планом на найбільш проблемних ділянках будуть використовувати холодні асфальтобетонні суміші . Саме тому Укравтодор розпорядився запустити в роботу асфальтобетонні заводи, сформувати на кожній дорозі ремонтні бригади та організувати їх щоденну роботу.

«На дорогах, де аварійна ямковість загрожує безпеці руху, буде встановлено відповідні попереджувальні знаки до завершення робіт. Якість проведення всіх ремонтів контролюватиме ДП «Дорожній контроль якості », - зазначили в агентстві.

Фахівці також звернули увагу на те, що на дорогах, де минулого року проводилися поточні середні, капітальні ремонти, масштабних ушкоджень дорожнього покриття не спостерігається .

Також дорожники звернулися до учасників руху з проханням бути уважними у місцях проведення аварійних дорожніх робіт і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Читайте также: 60 лет без ремонта: криворожане снова требуют отремонтировать дорогу на Карнаватке

Комментарии (7)

Татьяна

09:48, 06 февраля 2019

Ахаха! Чи е там ями?

. Виталий.

10:12, 06 февраля 2019

Заречный во дворах ям ужас

Улыбнись)

10:47, 06 февраля 2019

Вы хоть 2 года давайте на ураження, толку не будет.

Kartbert

12:29, 06 февраля 2019

Возле Болеро на перекрестке с круговым движением дорогу сделали новую осенью. А сейчас я ипу как там нормально проехать.

Ty3

17:40, 07 февраля 2019

Каrtbеrt, а подъем с кольца 4й детской больницы к церкве на домтех?

za_pravdu

13:42, 06 февраля 2019

весь город с поплывшими дорогами, что там смотреть...а про вьезды и дороги во дворах я вообще молчу. такие катакомбы...мрак!

kok

14:35, 06 февраля 2019

Это сон ?

Ссылка скопирована в буфер обмена