Якою буде погода у Кривому Розі та що прогнозують астрологи 23 січня

Якою буде погода у Кривому Розі та що прогнозують астрологи 23 січня

Фото: Первый Криворожский

23 січня хмарна погода протримається у Кривому Розі увесь день. Вранці та вдень йтиме сильний сніг, ввечері очікується сильний дощ.

Читайте також: Без слів подяки й привітань із Днем Соборності чиновники мовчки поклали квіти біля одного з меморіальних комплексів Кривого Рогу

Вночі термометри криворіжців покажуть до -11°. Вранці температура повітря на вулиці буде -1°. Вдень термометри покажуть +1 °. Увечері в Кривому Розі очікується до -2°.

Показник вологості повітря буде коливатися 86-100%.

Вітер буде південно-східний зі швидкістю до 7-12 м/с.

В цей день астрологи радять дати вихід своїм емоціям, адже вони можуть накопичуватися всередині Вас, що призведе до скандалу і тривалої образи з боку близьких і рідних. Не допустіть, щоб Ваші стосунки з рідними зіпсувалися через дрібниці. Більше гороскопів читайте тут.

23 січня вшановується пам’ять святителя Григорія, єпископа Ниського. У народі цього святого називали Літопокажчик, тому що природні явища цього дня вказували на погоду майбутнього літа. Якщо буде іній на деревах та стогах, то літо буде мокрим і холодним. Якщо вітер дме з півдня — на грозове літо. Якщо наші пращури цього дня спостерігали за інеєм, то вірили, що 15—16 червня буде дощ.

Читайте також: У селищі під Кривим Рогом планують реконструювати стадіон та центральний парк



Комментарии (2)

Восточный Укроп

22:42, 22 января 2019

А что ждёт Восточного Рыгаля 23 января.
А по жизни просто Ковпль Дмитрий Борисович.
Проснулся поздно в холодной постели и давно не топленной съёмной лачкге. Бабка лет 20 назад ушла назад к маме. Открыл выключныый холодильник. Пусто. Чтобы там что то было, туда надо было что положить.
Денег нет, 1й криворожский давно не хочет платить за тот мусор, который изрыгался каждый день в прогноз погоды.
Открыл компьютер. Это Пентиум 100 1987 года выпуска. Из новостей ничего не происходит. Гарант у Стены Плача в кипе детского размера на 2 размера меньше. Написал записку и всунул в щель. Что там он просит? Конечно записка Путину. Просит квартиру для всего семейства, чтобы после 31 марта где то в Ростове или в Орле схорониться.
А может и мне поехать в Израиль и тоже что то у путина попросить, подумал Восточный Рыгаль.
Взял сумку и пошёл собирать бутылки на билет. Если повезёт, то может найдёт пару недокуренных бычков. День начался удачно.

Владик Менделеев

23:33, 22 января 2019

Пока он тут не засветился сегодня. Или от холода замерз в своей конуре или действительно в Израиль отправился.

Ссылка скопирована в буфер обмена