У селищі під Кривим Рогом планують реконструювати стадіон та центральний парк

У селищі під Кривим Рогом планують реконструювати стадіон та центральний парк

Фото: ДнепрОГА

У селищі міського типу Широке реконструюють стадіон та центральний парк, а в селі Гречані Поди - збудувати Центр безпеки. Такі перспективи визначили під час Ради регіонального розвитку Широківського району, інформую ДніпроОДА.

Зазначимо, що автодороги у Широківському районі потребують капітального ремонту. Із селища міського типу Радушне до Гречаних Подів, та із цього села до Красного Поду дороги не реконструювались півтора десятиліття, повідомляють журналісти "Першого Криворізького".

Читайте також: У виконкомі міськради розповіли про плани удосконалення доріг в Кривому Розі

У селищі міського типу Широке планують реконструювати стадіон «Колос»: там відремонтують дах адміністративної будівлі, покриття футбольного поля та бігових доріжок.

Також чиновники планують реконструювати районний парк імені Тараса Шевченка.



А у Гречаних Подах збираються побудувати Центр безпеки з пожежною охороною, станцією швидкої медичної допомоги і кабінетом дільничного. У декількох селах району - звести сонячні електростанції. В яких саме наразі не повідомляється.

Раніше редакція інформаційного порталу повідомляла, що у 2017-2019 роках в Широківському, Криворізькому та Софіївському районах Дніпропетровської області планували побудувати сонячні електростанції.

За додатковою інформацією щодо планів редакція звернулась у ДніпроОДА, слідкуйте за новинами на нашому сайті.

Читайте також: У Дніпропетровській області будують найбільший і найпотужнішу сонячну електростанцію в Україні - Валентин Резніченко


Комментарии (3)

MedikoMent

21:06, 21 января 2019

Металлург уже реконструировали

zero ко

22:45, 21 января 2019

надеюсь туда можно будет доехать через пару лет не на вертолёте

PADLA

10:03, 22 января 2019

А не легче это Широкое с Гречкой довалять уже до конца и закатать в грунт тракторами?

Ссылка скопирована в буфер обмена