Криворізькі студенти п'ятий раз поспіль перед святами готують українським воїнам свято

Криворізькі студенти п'ятий раз поспіль перед святами готують українським воїнам свято

Фото: Первый Криворожский

Напередодні новорічних свят студенти Криворізького державного педагогічного університету п'ятий рік поспіль у рамках акції «Подаруй солдату свято» готують подарунки та привітання військовослужбовцям, які зараз знаходяться у зоні АТО.

Читайте також: Прапори, фото і боєприпаси з передової: в одній з криворізьких шкіл учні вивчають сучасну історію в музейній кімнаті АТО

20 грудня викладачі та студенти збирали гуманітарну допомогу для бійців АТО, а члени студентської ради університету провели майстер-клас із виготовлення іграшкових сердечок. Їз вчергове своїми руками робили учасники акції.

Студенти та викладачі університету зібрали крупи, консервацію, засоби гігієни та ліки. Також у кожну запаковану коробку, які поїдуть у різні військові підрозділи, студенти кладуть листівки та обереги.

Читайте також: Нацгвардійці стали помічниками Святого Миколая



Комментарии (2)

Ходок

11:34, 21 декабря 2018

а никого не смутило отсутствие слов в том же названии?

Эйяфьядлайекюдль

12:16, 21 декабря 2018

Ребята молодцы, конечно. Но. Состояние армии пять лет назад и сейчас сравнивать нельзя. Рацион у солдат приличный. Поэтому помогать сухпайками смысла нет. Разве что конфетами и продуктами для праздничных салатов.

Ссылка скопирована в буфер обмена