Клопотання захисту Назарова неконкретизоване, - Дніпровський апеляційний суд

Клопотання захисту Назарова неконкретизоване, - Дніпровський апеляційний суд

Фото: facebook.com/11channel

Розгляд апеляції генерал-майора Віктора Назарова відклали до 31 січня 2019 року.

Як повідомляє прес-служба Дніпровського апеляційного суду, сторона захисту подала неконкретизоване клопотання, яке не було надано у письмовому вигляді усім учасникам процесу. Колегія суддів прийняла рішення оголосити перерву у провадженні до 31 січня 2019 року.

Нагадаємо, генерал-майора Віктора Назарова визнали винним у службовій недбалості, яка призвела до загибелі 40 українських військових та 9 членів екіпажу на борту військово-транспортного літака Іл-76 14 червня 2014 року. Суддя Павлоградського суду Наталя Самоткан винесла генерал-майору Віктору Назарову вирок й приговорила його до 7 років позбавлення волі. Назаров подав скаргу на такий вирок судді.

Сьогодні, 20 грудня, у Дніпровському апеляційному суді продовжили розгляд кримінального провадження за апеляційними скаргами Віктора Назарова та його захисника на вирок Павлоградського суду.

Читайте також: Адвокат Назарова заявив, що у матеріалах кримінального провадження нема його присяги, - Погосян

Під час судового засідання Назаров та його захисник заявили клопотання щодо дослідження доказів у провадженні.

«З огляду на те, що клопотання сторони захисту неконкретизоване, не надано у письмовому вигляді усім учасникам процесу, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ оголосила перерву у провадженні до 31 січня 2019 року.

До цього часу сторона обвинуваченого має надати клопотання у встановленому законом порядку, з яким мають ознайомитись усі сторони по справі», - повідомила редакції прес-служба Дніпровського апеляційного суду.


Ссылка скопирована в буфер обмена