Криворіжців запрошують зібрати адресний Пакет добра дітям, позбавленим батьківської опіки та любові

Криворіжців запрошують зібрати адресний Пакет добра дітям, позбавленим батьківської опіки та любові

Фото: Первый Криворожский

Кожен небайдужий криворіжець може подарувати дітям-сиротам маленьке свято, долучившись до акції «Пакунок добра».

У Кривому Розі третій рік поспіль проходить акція, у якій небайдужі мешканці нашого міста дарують дітям-сиротам те, що їм справді потрібно. Це більше, ніж просто подарунок, кажуть у волонтерській групі "Компас":

"Новий Рік - це почуття казки та дива для кожної дитини. Для своїх рідних ми намагаємося зробити гарний та цінний подарунок. Та зовсім поруч із нами живуть діти-сироти, які також чекають на новорічне диво" .

Читайте також: «Дарувати добро - це кайф!», - організатор акції «Пакет Добра»

Що треба зробити, щоб подарувати Пакет добра.

Передусім залучити до спільної участі в акції близьких вам людей. Якщо у вас є діти, онуки чи племінники – підготуйте Пакет Добра разом з ними. Розкажіть їм, що не всім дітям пощастило жити в гарній родині, і поміркуйте разом, як через цю акцію дати їм якомога більше радості.

Отже:

1. Оберіть ім'я дитини з нашого списку, зателефонувавши, або написавши організаторам (нижче указані номер та електронна адреса). Це буде дівчинка чи хлопчик такої вікової категорії: 3–6, 7–10, 11–14 чи 15–18 років.

2) Оберіть зі списку речі для подарунку й купіть їх. Список речей можна подивитися тут. Зверніть увагу, що в кожному пакеті має бути 6–8 предметів загальною вартістю 200-250 гривень .

Обмеження кількості й суми принципові – ми плануємо порадувати 514 дітям в 4 дитбудинках та інтернатах, і дуже важливо, щоб подарунки були приблизно рівноцінними. Також врахуйте, що розмір фірмових пакетів 26*12*40 сантиметрів. Треба, щоб все, що ви принесете, точно вмістилося в такий пакет.

3) Напишіть привітання (можна на простому папірці, а може, на придбаній чи старанно виготовленій вами листівці), знайдіть для дитини, ім'я якої вам відомо, добрі, сповнені надії та любові слова. Якщо вам у цьому потрібна порада – запитайте її на наступному етапі.

4) Привезіть подарунки в Культурно-громадський центр ШELTER+ (вул. Армавірська, 28, р-н 44-го квартала).

Час прийому: кожен день з 15:00 до 20:00 Передайте їх членам Волонтерської платформи «Компас». Вони перевірять дотримання умов (це пов'язане і з правилами закладів, і з нашим бажанням зробити все якнайкраще). Отримайте спеціальний хенд-мейд пакет, складіть у нього свої речі, листівку і заповніть інформацію на спеціальній наліпці.

Акція триває до Різдва.

5) Далі на вас чекатимуть кілька сюрпризів, які не заберуть більше 10 хвилин часу.

6) На Різдво волонтери «Компаса» передадуть ваш подарунок дитині, і ваше добро принесе їй справжню радість.

7) Після цього протягом лічених тижнів організатори акції зв’яжуться з вами та перешлють вам фото і відеозвіт. Сотні Пакетів добра, зокрема й ваш, додадуть трошечки щастя дітям, яким його так не вистачає.

За додатковою інформацією зв’язатися з організаторами можна: email: [email protected] .
Дмитро Червоний, 0982815873
Оксана Рибкіна, 0980330328
Ірина Полянська, 0965343475

Ссылка скопирована в буфер обмена