Криворізькі школярі вчаться заробляти, підвищуючи екосвідомість

Криворізькі школярі вчаться заробляти, підвищуючи екосвідомість

Фото: Первый Криворожский

До Всесвітнього дня вторинної переробки 5 шкіл Кривого Рогу, які активно сортують сміття, отримали цінні подарунки від громадської організації “Чисте місто-КР”.

З 2016 року в Кривому Розі діє проект із впровадження сортування в середніх навчальних закладах. За 2 роки ним охоплено чотири десятки шкіл, нагадують громадські діячі.

Партнерство громадської організації “Чисте місто-КР”, середніх навчальних закладів та заготівельно-переробного підприємства “Чисте місто” наразі представниці ГО називають успішним та зазначають, що заклади почали заробляти, здаючи вторинну сировину.

Читайте також: В Україні проаналізували європейський досвід збору сміття

Найактивнішими у зборі та популяризації своєї діяльності стали 2 школи Покровського району - №№32 та 62, школа №114 в Інгулецькому районі міста, та КЗШ №15 імен Миколи Решетняка Металургійного району та КЗШ №37 в Тернівському.

До свята заклади провели виступи-екобригад, покази екоторб, екодебати та відзначили найактивніші класи чергового збору сировини.

За свою старанність, ініціативність та ефективність протягом дії проекту 32 та 37 школи отримали тенісні столи, а КЗШ №№ 15, 62, 114 - набори стаціонарних пластикових контейнерів для роздільного збору.

Читайте також: Боротьба зі сміттям - новий вид спорту у Кривому Розі

Комментарии (4)

Григорій

14:11, 18 ноября 2018

Комментарий удален из-за нарушений правил пользования сайтом

Кривой Poг 2.0

19:30, 18 ноября 2018

Bладислав .... владичек, а что значит *мосут*? Переведи с цыганского.

Кривой Poг 2.0

19:31, 18 ноября 2018

и что на цыганском означает * Жена идочь*?

svovchenko

09:45, 19 ноября 2018

УМНИЧКИ!!! Правильно делают, что вкладывают в детей истинные ценности! Может и будет толк! К Европе уже совсем близко, не мы , так наши дети!

Ссылка скопирована в буфер обмена