Ветерани АТО вибороли срібні та бронзову медалі на міжнародних змаганнях «Invictus Games 2018»

Ветерани АТО вибороли срібні та бронзову медалі на міжнародних змаганнях «Invictus Games 2018»

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні, 24 жовтня, українська збірна нескорених продовжує завойовувати медалі на змаганнях з пауерліфтингу та плавання.

Нагадаємо, що вчора змаганнях Invictus Games Sydney 2018 presented by Jaguar Land Rover з пауерліфтингу золоту медаль виборов український військовий Олександр Гавриленко.

Срібну медаль сьогодні виборов ветеран АТО Євген Олексенко у змаганнях Invictus Games Sydney 2018 presented by Jaguar Land Rover з пауерліфтингу. Євген брав участь в боях біля ДАПу, під Пісками, Опитним, Водяним (2015–2016 рр.) До війни займався пауерліфтингом. Також спортсмен звернувся до бойових побратимів України: «Дякую за підтримку. Ми захищаємо честь України на змаганнях, а ви на полі бою. Слава Україні. Героям слава!».

Читайте також: Українська збірна у перший день Ігор Нескорених має два золота
В змаганнях з плавання за один день нескорений Володимир Король виграв бронзову та срібну медаль. Володимир брав участь у боях в Донецькій області (2014–2016 рр.) За його словами він мріяв гідно представити Україну на Іграх в Сіднеї і його мрія, здається вже здійснилась.

Читайте також: Спортсмен з Кривого Рогу став чемпіоном Європи з кікбоксингу


Також у запливі 50 метрів брасом срібну медаль отримав представник Державної прикордонної служби України Віктор Шинкарук.

Редакція інформаційного порталу «Перший Криворізький» вірить у перемогу українських ветеранів у міжнародних змаганнях «Invictus Games 2018».

Комментарии (4)

Adi

15:53, 24 октября 2018

Редактори, чому стаття на мові, а весь Ваш ресурс - ні?

Nika*****

16:48, 24 октября 2018

Так бывает у них, когда статью не сами писали, а скопировали с другого ресурса. На якій мові скопіювали, на тій і подали...Вони українську ще не вивчели..

Nika*****

17:02, 24 октября 2018

Не вивчили...

jp-jeka

10:42, 25 октября 2018

Не понимаю... Откуда взялись ветераны? Разве "война" уже закончилась? Представьте в СССР в 1943 году ветераны занимаются на гражданке своими делами :))) Какая война такие и ветераны... Это сюрр.

Ссылка скопирована в буфер обмена