Друг і захисник: у Кривому Розі з'являться шкільні офіцери поліції

Друг і захисник: у Кривому Розі з'являться шкільні офіцери поліції

Фото: Первый Криворожский

Криворізькі патрульні поліцейські сьогодні, 12 жовтня, презентували програму Шкільний офіцер поліції.

«Ми всі родичі в одній поліцейській сім‘ї. Якщо щось потрібно - зв‘язуйтесб із нами, питайте поради», - сказав один із представників канадської поліції, завдяки партнерства із якими відбувся кількаденний тренінг.

Кілька днів у Кривому Розі працювали українські на канадські тренери-копи, які навчали колег-патрульних методології роботи зі школярами. Всього у Полку патрульної поліції нашого міста буде восьмеро шкільних офіцерів. За кожним із них буде закріплені певні навчальні заклади.

Учасників тренінгу привітала Катерина Белугіна, керівниця відділу зв’язків із громадськістю ДПП. Вона вважає, що саме цих людей, які пройшли тренінг бачитимуть діти - тому треба починати із себе, подавати приклад. Зокрема, гостя акцентувала увагу на необхідності кожній і кожному шкільному офіцеру чи офіцерці поліції слідкувати за собою - навіть за сторінками у соцмережах.

Командир Полку патрульної поліції Дмитро Гладчук був приємно вражений, дізнавшись, що у минулому місяці у Кривому Розі його підлеглі провели заняття із трьома тисячами школярів міста.

Планується, що у кожній школі буде розміщено інформаційний стенд, на якому буде номер телефону офіцера, за яким діти зможуть звернутись за допомогою чи порадою.

У листопаді минулого року начальник Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Євген Жуков повідомив редакції "Першого Криворізького", що ДПП працює над тим, аби у нашому місті з'явились шкільні офіцери поліції. Про це редакція повідомляла тут.

Нагадаємо, що раніше роботою із дітьми займались співробітники відділу зв'язків із громадськістю патрульної поліції.



Читайте також: Особистий приклад: тест на ВІЛ у Кривому Розі пройшли патрульні разом із командиром полку


Комментарии (2)

Major

15:24, 12 октября 2018

А еще ввести школьную армию, флот, и авиацию......
и зенитно-ракетные войска......

diazoniy

22:51, 15 октября 2018

Свободная рыночная экономика - превосходная вещь, но чтобы она работала, нужно очень много полиции. (Нил Аскерсон)

Ссылка скопирована в буфер обмена