Найближчим часом у Кривому Розі запрацює мобільний додаток для людей з інвалідністю, - обіцянка

Найближчим часом у Кривому Розі запрацює мобільний додаток для людей з інвалідністю, - обіцянка

Фото: Первый Криворожский

У Міністерстві внутрішніх справ України стверджують, що у Дніпропетровській області найближчим часом буде працювати мобільний додаток для людей з вадами слуху.

Журналісти нашого сайту перевірили мобільний додаток, та з'ясували, що у межах Кривого Рогу він наразі дійсно не працює.

Для надання якісного сервісу, допомоги та захисту прав людей з вадами слуху сьогодні в деяких областях України діють мобільні додатки «MyPol», «Поліція 102» та проект «Ластівка».

Читайте також: У Мінрегіоні взялися за розробку мобільної програми для українців з інвалідністю

Нагадаємо, що у ДніпрОДА повідомляли, що у кінці літа 2016 року у Дніпрі з’явився новий корисний мобільний додаток. Про це читайте тут.



Для людей, які не можуть в загальноприйнятий спосіб сповістити телефоном про небезпеку, поліція спільно з представниками приватного сектору економіки розроблено мобільні додатки.

У МВС розповіли, що «MyPol», який наразі працює в Чернівецькій, Миколаївській, Івано-Франківській та Волинській областях, а в найближчий місяць працюватиме в Житомирській, Вінницькій, Рівненській, Дніпропетровській областях, а у перспективі у всіх регіонах України.

А мобільний додаток «Поліція 102» функціонує лише на Донеччині.

Також в Україні діє проект «Ластівка», який було презентовано у липні 2018 року. Він захищає права громадян з порушеннями слуху, покращення взаємодії та надання їм повноцінної допомоги. Проект реалізовано співробітниками поліції Донецької області та патрульної поліції Маріуполя.

Читайте також: Smart City: чиновники розробили новий мобільний додаток, вивчивши закордонний досвід


Комментарии (2)

Без надежды

13:25, 03 октября 2018

Москва, в десятке самых дорогих для жизни городов мира.

Тариф на тепловую энергию - 1309,37 (560 гривен) рубля за Гкал.

Что у нас?

Без надежды

13:30, 03 октября 2018

Не изменялся с сезона 10-11.

За мкадом дешевле, но там жизни нет.

Ссылка скопирована в буфер обмена