Оскар отримуюють не лише актори, а й викладачі Кривого Рогу

Оскар отримуюють не лише актори, а й викладачі Кривого Рогу

Фото: Первый Криворожский

Викладачі Криворізького державного комерційно-економічного технікуму нагороджені дипломами на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності педагогічних працівників технікумів та коледжів «Педагогічний Оскар - 2018».

Сотні викладачів представляли найрейтинговіші технікуми і коледжі з усіх куточків України, змагались у 10 номінаціях. До участі в конкурсі зі своїми науково-методичними доробками у різних номінаціях долучилися викладачі Кривого Рогу.

Читайте також:
Тисяча талановитих дітей з Кривого Рогу заявила про себе на конкурсі «Z_ефір»

На заключному етапі конкурсу представили 215 творчих робіт із 85 закладів вищої освіти.



До числа переможців в номінації «Педагогічний досвід та інноваційна діяльність викладача», де було представлено 31 творчу роботу, потрапили викладачі Криворізького технікуму Наталія Константінова («Комплексна ділова гра як засіб формування професійних компетенцій студентів-товарознавців») та Олена Єгорова («Інноваційні прийоми та засоби активізації пізнавальної діяльності під час вивчення обліково-економічних дисциплін»).

Читайте також: Молоді історики Кривого Рогу обговорюють гуманісчтичні цінності світових цивілізацій і проблеми сучасного світу



Комментарии (3)

etozhek

10:43, 11 апреля 2018

Точно, оскар за хорошую игру этих чинуш в предподователей. Смотрите на их лица это калированные коррупционеры. Отвратительное лицемерие... Безсмысленное учебное заведение.

Официальная Страница

16:03, 12 апреля 2018

etozhek,

Официальная Страница

16:04, 12 апреля 2018

завидуте тише....

Ссылка скопирована в буфер обмена