Пресс-релиз

Великий спорт у Кривому Розі: у нардепа Усова повідомили про початок масштабної реконструкції стадіону «Спартак»

Великий спорт у Кривому Розі: у нардепа Усова повідомили про початок масштабної реконструкції стадіону «Спартак»

Фото: Открытые источники

Стадіон «Спартак» - найбільший у Центрально-Міському районі. Останні декілька років тут проходять усі урочисті заходи та спортивні змагання міського та навіть обласного рівня. Востаннє стадіон суттєво оновлювали більше п’яти років тому.

Та тепер впізнати територію «Спартака» з першого погляду буде дуже важко, адже все навколо суттєво зміниться. Автором та ініціатором проекту з реконструкції стадіону став криворізький нардеп Костянтин Усов.

Стадіон «Спартак» розташований у парковій зоні, на території «Дитячо-юнацької спортивної школи №3». Тут є трибуни для глядачів, футбольне поле з металевою огорожею, майданчики для міні-футболу, волейболу, баскетболу та навіть великого тенісу.

Бігові доріжки вже давно застаріли, резинові пласти стирчать та між ними виникли глибокі шпарини, в які можна з легкістю потрапити ногою та травмуватися. Фарба на глядацьких сидіннях вигоріла на сонці. Тож, колись яскраво-червоні стільці з часом стали блідо-рожевими.

4 квітня на стадіоні розпочалася масштабна реконструкція. Існуючі трибуни будуть відбудовані з навісом. Їх облаштують електричними підйомниками для людей з інвалідністю та достатньою кількістю вбиралень.






На місці старих бігових доріжок з’являться нові, які побудують за найсучаснішими технологіями. Вони відповідатимуть олімпійським стандартам та вимогам. Також на стадіоні побудують майданчики для занять кросфітом та воркаутом. А для охочих пограти у волейбол чи хокей на траві – будуть власні окремі ділянки.

Також на стадіоні капітально оновлять освітлення. Встановлять нові стовпи, проведуть дроти та обладнають сучасними світильниками. Старі огорожі навколо футбольного поля демонтують, встановлять зручні лави для відпочинку та урни для сміття.



Мета реконструкції, аби спортивний комплекс можна було експлуатувати протягом усього року, незважаючи на погодні умови. Усі роботи підрядники обіцяють завершити впродовж двох років.

Автором проекту оновлення стадіону «Спартак» виступив криворізький нардеп Костянтин Усов. Ініціативу парламентаря підтримав губернатор Дніпропетровщини Валентин Резніченко. Бюджет Кривого Рогу на ці потреби не вистачить жодної копійки.




Комментарии (26)

Sтепан

17:41, 04 апреля 2018

Дякую Вам, Костянтине Глібовичу!
Це початок серйозних справ для розвитку та здорової молоді!

жулик

18:00, 04 апреля 2018

степан зможе ще вам *** Костянтине Глібовичу!

Sтепан

18:02, 04 апреля 2018

А може вам не розкривати рота, де того не просять?
тхне аж на Північний ГЗК

жулик

18:10, 04 апреля 2018

дуже добрий нюх у тебе Степан то шукай по ньому Костянтина Глібовича! щоб *** у нього

Василиса Мартынова

18:09, 04 апреля 2018

опппа и представители ЛГБТ-сообщества подтянулись)))
чо дядя, недо*? :D

Jugin

11:12, 05 апреля 2018

Степашка,ты тоже,как Василиса,на мороженку зарабатываешь и в футбольчик хочешь погонять?)))Не,ну чё,молодец)))Только мороженка много потом не кушай,когда тебе дядя Костя денежек даст,а то горлышко заболит,а на лечение дядя Костик не даст)))Sтепан-2 комментария))

Василиса Мартынова

12:49, 05 апреля 2018

Jugin, нет, ну ты глянь на него
Тебе своих комментариев много, гоняешь за количеством
Единственное место где смог реализовать себя - это количество комментариев на местном новостном портале? Ай молодец, возьми с полки пирожок и положи обратно

Jugin

12:54, 05 апреля 2018

Не не не,тёть,количество это не всегда качество))Просто вот такие "восхвалятели",зарегистрированные вчера и написавшие два комментария,и написавшие их именно здесь,появляются только в статейках о лучезарном Костике,успешном депутате,с не менее успешным отцом))Так что пирожок я положил,а вот ты можешь взять))

Sтепан

14:17, 12 апреля 2018

А ще є варіант завалити своє "обличчя", залити його монтажною піною, зв'язати руки за спиною та пірнути у повну ванну.
Це, щоб не класти пиріжки та не висловлювати свою думку там, де про це ніхто не просить.
арівідерчі

Василиса Мартынова

17:41, 04 апреля 2018

о, нормас)
хоть будет где в футбол погонять)))))))))

Jugin

11:10, 05 апреля 2018

Точно,погоняете)))А если ваш хозяин вам денежку за хвалебные оды заплатит,так ещё и мороженку в парке купите)))Василиса Мартынова-2 комментария на сайте)))Ух ты как неожиданно,но так палевно))

Василиса Мартынова

12:47, 05 апреля 2018

Jugin, одни следователи кругом
Вот это уровень

Jugin

12:55, 05 апреля 2018

А чё,для тебя удивительное рядом?))Или тяжело зайти в профиль свежего аккаунта,и посмотреть?)))Ну да,ты ж интернетах недавно,и только по партийной линии...да?))

жулик

18:10, 04 апреля 2018

))))))))

Ros2332

20:47, 04 апреля 2018

Вот не сдержался. Это хорошо но неужели весь Кривой р
рог

Ссылка скопирована в буфер обмена