Сотні криворіжців цікавляться правильним сучасним вихованням дітей

Сотні криворіжців цікавляться правильним сучасним вихованням дітей

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі відбувся безкоштовний майстер-клас експертки з психології Тетяни Балан. Говорили про гнів в житті маленької та дорослої людини.

Захід відвідали батьки, психологи, педагоги, які працюють з дітьми. Захід зібрав майже 184 учасники.

У дитині потрібно виховувати власне "Я", вчити вирішувати конфлікти, які виникають у шкільному середовищі, сім'ї та публічних місцях, говорить авторка майстер-класу. Батькам тренерка нагадала про особливості роботи із дітьми у різних ситуаціях.

До слова, днями керівниця сектору ювенальної превенції КВП Діана Лук'яненко зазначала, звітуючи перед чиновниками, що батьки останнім часом менше стали приділяти уваги своїм дітям, а це породжує розвиток неадекватної асоціальної поведінки.

Зокрема, призводить до вживання дітьми алкогольних напоїв та скоєння правопорушень.

«Я вже не вперше відвідую майстер-клас від пані Балан. Ми повинні бути друзями своїм дітям, адже від нашого ставлення до них залежить їхнє майбутнє», - говорить Тетяна Верхоломчук, мама дитини, яка має особливі психо-фізичні потреби.




Учасники заходу вважають, що кожна українська дитина постійно зазнає образ і стусанів від однолітків.

Цькування серед підлітків набуває особливих обертів останніми роками, кажуть психологи та батьки дітей. Прямо або опосередковано до булінгу причетні 80% українських школярів, стверджують організатори заходу - ГО «Фонд об’єднаних сердець».

Захід підтримали та сприяли проведенню суб'єкти бізнесу.

Читайте також: Для криворожанок, які виховують дітей із інвалідністю та іншим особливими потребами, влаштували благодійне свято краси






Публікація підготовлена за матеріалами ГО «Фонд об’єднаних сердець».


Комментарии (3)

три кота

11:35, 16 марта 2018

кр - спасибо за исправленные ошибки.

Настоящий Кривой Рог 2.0

11:40, 16 марта 2018

В США автор книги о семейной гармонии „Как сохранить брак“ застрелил свою жену и выложил в Facebook фотографию трупа. Дейл Карнеги умер в полном одиночестве, Бенджамина Спока его собственные сыновья хотели сдать в дом престарелых, М. Монтессори отдала своего сына в приёмную семью, чувствуя, что ее предназначение на этой земле — посвятить себя чужим детям, а корейская писательница, автор бестселлеров „Как быть счастливым“ повесилась от депрессии. Это всё, что надо знать про разного рода тренинги личностного роста, эзотерических гуру, коучей, бизнес-тренеров и пр.

три кота

11:52, 16 марта 2018

или быть открытым к информации, и отсеивать лишний мусор, черпая для себя только нужные моменты. Вот только не ошибиться бы :)

Ссылка скопирована в буфер обмена