У Дніпропетровській області стартувала операція «Метал»

У Дніпропетровській області стартувала операція «Метал»

Фото: dp.npu.gov.ua

Поліцейські та влада об’єднали зусилля в протидії незаконним пунктам прийому металобрухту.

Про це розповів заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.

З початку року слідчими області до ЄРДР внесено відомості по 726 фактах крадіжок кабельно-провідникової продукції.

88 особам повідомлено про підозру у скоєнні таких злочинів, але лише 16 злочинцям судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою та 14 - домашній арешт.

«Керує діями злочинців, звісно, корисливий мотив. А от на завдані збитки підприємствам, державним установам, пересічним мешканцям вони не зважають»,- зазначив Володимир Богоніс.

Читайте також: Діяльність криворізьких металістів контролюватимуть депутати та чиновники

Стосовно злочинів, передбачених статтею 213 (порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України, то з початку року слідчими територіальних підрозділів було відкрито 61 кримінальне провадження.

«Торік ми тричі проводили на території області оперативно-профілактичні відпрацювання в рамках операції «Метал». Цього року у Кривому Розі вже проводилися аналогічні заходи.

Ліквідували незаконну діяльність 17 пунктів прийому металобрухту та вилучено понад сім тонн металу. За всіма фактами відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань», - розповів заступник начальника в Дніпропетровській області.



Комментарии (5)

nkvd_raan

08:25, 01 марта 2018

Супер операцию с игровыми заведениями уже проводили...как итог - на следующий день в опечатанных полицией пакетах завозили оборудование обратно:)Україна - це Європа

Ющенко

08:28, 01 марта 2018

Ох и показуха как кантером можно важить чорный метал ум есть хотьбы не позорились все точки предупреждены вывезлись зарание какая операция клоуны шас закончется и всьо опять откроются по нахимова две точки вывезлись и ждут конца операции

Larisa Slushaeva

08:56, 01 марта 2018

Проведите в конце концов эту вашу ОПЕРАЦИЮ в Терновском районе Кривого рога,а попутно и против наркодельцов,не район, а отброс какойто!!!

kok

15:02, 01 марта 2018

Это какая то болезнь начинается. Всех тянет на пиар.... Главное найти повод и заявить о себе на всю округу. А как кинешься рутинную работу за которую платят зарплату делать никто не хочет. Ребята хватит себя пиарить - работу делайте МОЛЧА.

Nutik

15:33, 01 марта 2018

А у нас метал как тырили так и тырят! Кто те точки приема закрывал!

Ссылка скопирована в буфер обмена