Відверто про еміграцію у Кривому Розі «говорять» фотографії

Відверто про еміграцію у Кривому Розі «говорять» фотографії

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі сьогодні, 27 лютого, розпочала роботу фотовиставка «Емігрантки».

Це канадсько-український проект від ГО «Розвиток Волині» у Кривому Розі. У приміщенні Криворізького міського театру драми та музичної комедії імені Тараса Шевченка виставлені роботи Устини Стефанчук і Оксани Шишиної-Ковалик – емігрантки з України та фотографа Назара Цюрпіта.

Читайте також: Криворізьких патрульних готові підтримати канадці

Пані Шишина-Ковалик не з чуток знає, що таке еміграція. Виставка складається з 20 фоторобіт і 10 текстових творів, які відображують різноманітні сторони життя жінок-емігранток.

Виставка складається з 20 фоторобіт і 10 текстових творів, які відображують різноманітні сторони життя жінок-емігранток.

За інформацією ініціативної групи «Рівні у Кривому», виставка «Емігрантки» вже була представлена у Львові, Києві, Луцьку та Дніпрі.






Читайте також: У Кривому Розі знайдені агенти змін


Експозиція організована за підтримки комітету у справах сім`ї та молоді, управління культури виконкому Криворізької міської ради.

Вхід вільний. виставка доступна у години роботи каси театру: з понеділка по п’ятницю з 10.до 18.00, субота- неділя 11 -17.00.




Комментарии (2)

Моисей Соломонович Коэн

22:31, 27 февраля 2018

Ох, как права Руслана Ивановна из Австралии.
ПисАл же Тарас:
"Доборолась Україна
До самого краю.
Гірше ляха свої діти
її розпинають."

Бородач

09:36, 28 февраля 2018

Ничего плохого нет в том что люди уезжают ради лучшей жизни. А то что иногда жизнь не такая как в кино, это нормальные люди понимают. Для того что бы пробиться за границей надо трудиться развиваться, а не думать что вот приеду и манна небесная посыпется.

Ссылка скопирована в буфер обмена