Молодь Кривого Рогу запрошують поборотися за 10 тисяч євро

Молодь Кривого Рогу запрошують поборотися за 10 тисяч євро

Фото: Первый Криворожский

Активна молодь Кривого Рогу може позмагатися за грошовий приз у 10 тисяч євро.

Конкурс MEET UP шукає ідеї для поглиблення відносин Німеччина-Україна. На реалізацію кращих проектів надають до 10 тис. євро. Про це повідомляють у департаменті освіти та науки ДніпроОДА.

Учасниками конкурсу можуть стати тандеми німецьких та українських активістів.

Їхні ідеї мають піднімати питання історико-політичної освіти, німецько-українських відносин, прав людини або захисту навколишнього середовища.
Презентація проектів відбудеться у Берліні. Фіналістів запросять до Києва на заключний етап конкурсу. Витрати на поїздки учасників покриває програма підтримки MEET UP.

Відібрані ідеї отримають на реалізацію від 2 до 10 тис. євро. Загальний призовий фонд - 28 тис. євро.
Подача заявок - до 15 березня 2018 року. Всі подробиці тут.

Комментарии (2)

Добродій

19:43, 24 февраля 2018

"Проросійський блогер" та "рупор Кремля" Шарій дає 2 тисячі євро тому, хто знайде в його роликах щось проросійське чи прокремлівське. Запрошуються люди усіх вікових категорій і не тільки в Україні.

Добродій

13:08, 25 февраля 2018

Саligulа, А ви не можете визначити? Що ближче до білого - біле чи чорне? Звісно, гарант тільки правду каже, інакше його б не обрали. Це ж усім відомо. Славаукраїніславаукраїніславаукраїніслава.
Ніколи не дивіться на ютубі канали Анатолій Шарій, THЕ МIR, Каrаbаs Сhаnnеl, Аlекsаndr Sемсhеnко, Pоlit Nаvigаtоr, TОPINFОRМ, NеwsОnе, 17 канал, Перший Козацький. Дивіться краще телевізор - 1+1, 5 канал та ін. Героямславагероямславагероямс.

Ссылка скопирована в буфер обмена