Після гучного скандалу в криворізькому психоневрологічному диспансері його директора готуються звільнити

Після гучного скандалу в криворізькому психоневрологічному диспансері його директора готуються звільнити

Фото: Первый Криворожский

У Кривому Розі звільнять директора психоневрологічного інтернату.

Директора криворізького психоневрологічного інтернату після скандалу з використанням праці підопічних інтернату в своїх цілях і порушень прав пацієнта повинні звільнити. Про це повідомляє депута Дніпровської облради Ірина Туровська.

"Ну, здається, крига зрушила... Два роки, починаючи з липня 2016, ми вимагали звільнення директора цього закладу Гудима Г.І., який став таким собі сучасним феодалом в Бурих Углях. Але ми стикалися зі спротивом у вигляді "а кого призначити? знайдіть когось..."(начебто ми кадрове агенство), "а інші ваши колеги просили за нього" (начебто не було ніякого висновку уповноваженого з прав людини щодо цього інтернату), у вигляді повного ігнорування і бездіяльності з боку департаменту соціального захисту (що наводить на думки про правдивість скарг самого Гудима в близькому оточенні, що після "наїзду" депутатів значно більше грошей потрібно було в Дніпро відвозити...)... І ось, начебто, ситуація змінилася. На засіданні постійної комісії Дніпропетровської обласної ради з питань комунальної власності і ЖКГ прийнято рішення про звернення до голови Дніпровської облради щодо звільнення Гудима. І департамент підтримав депутатів", - повідомила Ірина Туровська.

Нагадаємо, що в інтернаті при перевірці монітори знайшли багато порушень прав пацієнтів, а також використання їх праці керівництвом інтернату.

Від туберкульозу в закладі померло шестеро людей, відсутнє кварцування, відсутній туалетний папір, одне мило на всіх, відсутні зубна паста і щітки.

Також лежачих пацієнтів ніколи не виводили на вулицю. Одяг хворих і ліжко пацієнтів не закріплені за ними, білизна рвана. Також монітори помітили жахливе харчування, а також те, що частина пацієнтів задіяні в господарстві, яке не належить інтернату, але займає частину його території. Хворі пасли баранів і гусей директора закладу Георгія Гудими.

Скарги від хворих директор не приймав, також обов'язковий огляд підопічних раз на рік, щоб визначити доцільність їх перебування тут, не проводився.
Директор і керівництво себе не ображали і регулярно виписували собі 100% премії.

Читайте также: Дрантя замість одягу, одне мило на всіх, мухи і запах фарби. В криворізькому психоневрологічному диспансері порушують права людини

Комментарии (2)

Засимович

19:17, 04 февраля 2018

У великої і дрібної начальницької сволоти завжди одна й та сама пісня: "Так, ми мерзотники, а де ви знайдете кращих?" Якщо дійсно нема кращих, то не треба й таких.

v.d.a.

07:13, 05 февраля 2018

Автор столько ошибок наделал в правописании. Нужно им модератора принять на работу. Журналисты, где вы учились?

Ссылка скопирована в буфер обмена