Супер-вчителі прищеплюватимуть культуру читання дітям Кривого Рогу

Супер-вчителі прищеплюватимуть культуру читання дітям Кривого Рогу

Фото: КДПУ

Науково-практичний семінар «Роль читання в організації ефективної навчальної діяльності молодших школярів» відбувся 14 листопада у Криворізькому державному педагогічному університеті.

Педагоги провели його на базі психолого-педагогічного факультету. Вчителі шукали можливість привчити школярів до читання

Як повідомляє прес-центр КДПУ, захід було ініційовано управлінням освіти Криворізької міської ради разом з Комунальним закладом «Інноваційно-методичний центр» у співпраці з кафедрою початкової освіти.

Читайте також: Дискусії навколо українського Закону про освіту скоріше політичні, - Парубій

Цей захід - дослідницький проект, який цілком відповідає концепції «Нова українська школа» (згідно прийнятого Закону України «Про освіту»).

Участь у заході взяли керівники наукових шкіл університету, міських та районних методоб’єднань учителів початкової школи, провідні методисти, переможці Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «Початкові класи», слухачі курсів підвищення кваліфікації вчителів, вихователі груп подовженого дня та спеціалізованих закладів освіти, магістри та бакалаври психолого-педагогічного факультету.

Такого роду зібрання педагоги планують проводити і надалі, оскільки сучасні діти ростуть із високими інформаційними запитами, тому вчителям потрібно шукати інноваційні методи.

Читайте також: У Кривому Розі розширюють простори освіти



Комментарии (2)

радистка КЭТ

17:17, 15 ноября 2017

Судя по фото собрались все ненавистники компов и смартфонов , но любители книг и городских телефонов

радистка КЭТ

00:31, 16 ноября 2017

ну , от 7 и выше . многие и этого не имеют ( по секрету те что с самыми маленькими детьми там и 10 норма )

Ссылка скопирована в буфер обмена