Пресс-релиз

Кривий Ріг отримав шанс на екологічно чисте майбутнє, - Kryvyi Rih GREEN Strategy

Кривий Ріг отримав шанс на екологічно чисте майбутнє, - Kryvyi Rih GREEN Strategy

Фото: Первый Криворожский

Кривий Ріг без промислових забруднень – тепер не просто мрія містян, а реальний шанс вже у найближчому майбутньому. Контрольовані викиди промисловими підприємствами, підтримання та покращення навколишнього середовища та найголовніше зменшення кількості шкідливих речовин, що потрапляють у атмосферу. Саме про це йшлося на форумі «Kryvyi Rih GREEN Strategy».

Палка дискусія між екологами та представниками промислових підприємств, депутатами та містянами, очільниками міст і активістами стала можливою під час першого міжнародного еко-форуму, який відбувся (https://1kr.ua/news-37141.html) 11 та 12 листопада у Кривому Розі.

На форум приїхали понад двісті учасників з різних міст України. Всіх об’єднує одне бажання: жити в екологічно чистих містах, чистої країни. «Коли все почалось, я задав собі питання: «Вкотре я вже чутиму оці обіцянки?». Але тут я повірив, нарешті, що буде якийсь реальний результат. Я побачив єднання науковців і активної громадськості. І я вірю, що з цього щось вийде, що ці зусилля дадуть результат. Організовано було все добре. Я побачив дуже небайдужих людей», - зазначив учасник форуму Іван Найденко.

Організаторами еко-форуму «Kryvyi Rih GREEN Strategy» стали керівник громадського об’єднання «Екологічна рада Криворіжжя» Володимир Соколовський та народний депутат України Костянтин Усов. Мета - пошук спільного вирішення екологічних проблем промислових міст в Україні.

Одним з елементів побудови стратегії співпраці промислових підприємств, представників влади та громадськості була інтерактивна гра. Учасники розділились на групи, які визначали інтереси та цінності в екологічних процесах серед різних груп населення. Вони оцінювали пріоритети одне одного і таким чином визначили точки дотику та шляхи до вирішення екологічних проблем.

Криворізький нардеп Костянтин Усов відзначив згуртованість учасників та прагнення до позитивних змін: «Це перший в Україні подібного рівня екологічний форум, який об’єднує всі промислові міста, всю їхню спільну проблематику. Це добра традиція збиратись раз на рік, всім тим, хто усвідомлює небезпеку від недбайливого ставлення до довкілля. Збиратися саме тут, в нашому місці і напрацьовувати великий план, велику стратегію».

Щороку до атмосфери Кривого Рогу потрапляє майже 400 000 тонн шкідливих речовин. Місцеві екологи постійно перевіряють та намагаються контролювати викиди промислових гігантів, адже підозрюють, що на підприємствах можуть фальсифікувати (https://1kr.ua/news-35513.html) результати вимірювання складу повітря у місті. Саме для уникнення подібних непорозумінь та вирішення всіх інших проблем і створено «Kryvyi Rih GREEN Strategy», для чистого та здорового майбутнього держави.



Комментарии (18)

Mister True

18:49, 13 ноября 2017

Красивейшая отмывка бабла! Изумительная официальная картина для терпил!
Аплодирую стоя!!!!!

11051964

18:59, 13 ноября 2017

Усов в теме сбор бабла и придумка проэктов спасения города и выделение бюджетных средств. Поддерживаю и присоединяюсь к аплодисментам.

Грустный

20:57, 13 ноября 2017

Ого вот это поворот в отличную сторону

fargo

20:16, 13 ноября 2017

Пхахаха!!!11 «Kryvyi Rih GREEN Strategy» сровняет с землёй всю промзону города? А, ну тогда о каком чистом будущем идет речь?

lawyer-KR

20:19, 13 ноября 2017

В программе на - - - перед форумом какой то старый иколог уже сказал что во всем виноваты жители - они в речку слиыают неконтролируемые отходы))))))))) а вот предприятия - они молодцы - там фильтра стоят и загрязнений стало меньше. Бабло победило зло. Даешь саксофон каждому икологу!!!

Орк03

20:33, 13 ноября 2017

Наконец то хоть шанс появился на екологически чисто будущее

lawyer-KR

21:17, 13 ноября 2017

Усов пиарится на этом форуме и мнит себя экологом. раздувает пузырь. просит денег. Парочка купленных экологов работает на усовский рейтинг .

Allen

20:36, 13 ноября 2017

Спасибо Соколовскому и Усову за то что организовали такой хороший проект

lawyer-KR

20:47, 13 ноября 2017

о, а вот и усовские боты!здрасьте!! по чем комент?

Allen

20:55, 13 ноября 2017

lawyer-KR,ахаха, серьёзно? У тебя все хромосомы на месте или есть лишние? Как по мне одна точно лишняя

lawyer-KR

21:15, 13 ноября 2017

типичное поведение бота - оскорбить, чтобы вызвать ответную реакцию. примитивно .

Грустный

20:58, 13 ноября 2017

Наконец-то продвижения по поводу екологии ибо в городе очень высокая заболеваемость из за всего этого

Mister True

23:27, 13 ноября 2017

блин, заметил, регулярно когда статьи про Усова - то вылазят проплаченные боты с нализанной похвалой!! Это капец просто, как же Усов суетится ради своего пиара и как же все-же легко повлиять на мнения буыдло-массы украинской!

Старый друг

21:03, 13 ноября 2017

Не понимаю почему большинство людей не верят что все таки сделают во благо народа

Авганец

21:06, 13 ноября 2017

Старый друг,да им лишь бы повозникать так как дома скучно вот сюда и лезут но когда все это сделают то язык в попу залезет и все

Ссылка скопирована в буфер обмена