В театрі «Академія руху» в Кривому Розі презентували виставу «Спокушені спрагою»

В театрі «Академія руху» в Кривому Розі презентували виставу «Спокушені спрагою»

Фото: Первый Криворожский

В Кривому Розі у академічному театрі музично-пластичних мистецтв "Академія руху" відбулася прем'эра вистави "Спокушені спрагою".

Для криворізьких любителів музично-пластичного мистецтва колектив театру "Академія руху" підготував черговий подарунок - виставу-трагіфарс "Спокушені спрагою".

Автором одноактної вистави-роздуму у 19 діях став Олександр Бєльський, а режисером пластичного дійства виступив актор театру Сергій Бєльский.

У виставі задіяні 4 актори театру. Вистава "Спокушені спрагою" практично без слів, і у стилі "Академії руху", всі почуття, сюжет, образи та стосунки між ними передаються за допомогою пластики.

В історії, яку прагнули донести до глядача її творці, показані відчай, кохання, спрага, зрада, надія і революція. Кожен з чотирьох образів у цьому переплетінні складний, глибокий і змушує глядача думати та співпереживати.

Прем'єра пройшла "на ура". Глядачі аплодували стоячи, а акторів задарували квітами.

Комментарии (2)

omua78

13:10, 12 ноября 2017

- " В історії, яку прагнули донести до глядача її творці, показані відчай, кохання, спрага, зрада, надія і революція. "
- Прям пропагандой в худших традициях Союза пахнуло . Тогда "творцы" , в целях поглубже лизнуть , тоже к месту и не к месту мотивы революции к чему попало притягивали.

Pavlin

10:37, 20 ноября 2017

На 4-ой фотографии прям как в Камасутре. Что сие должно означать?

Ссылка скопирована в буфер обмена