Пресс-релиз

Гімназія та дві школи, - у Команді Усова повідомили про старт ремонтів закладів освіти

Гімназія та дві школи, - у Команді Усова повідомили про старт ремонтів закладів освіти

Фото: Первый Криворожский

У планах ще вісім, - це школи та дитячі садки Металургійного, Центрально-Міського районів та Південного ГЗК. Основні роботи стосуються утеплення, ремонту дахів, реставрації фасадів та облаштування спортивних залів. Виконуються ремонти у рамках щорічної програми підтримки освітньої інфраструктури криворізького нардепа Костянтина Усова.

Школа №69 у Металургійному районі випустила не одне покоління чемпіонів з різних видів спорту. Тут навчаються переможці та призери міських, обласних, всеукраїнських та навіть міжнародних турнірів.

Однак, спортивна зала була у жахливому стані. Дерев’яна підлога почала просідати, шпаклівка зі стін та стелі відпадала шматками, а використовувати старе обладнання стало небезпечно. Тепер школярі отримають сучасну залу для занять спортом, з новим інвентарем, надійною підлогою та стінами з утепленням. Взимку середня температура повітря в залі має підвищитися на декілька градусів.

Школа №66 на Вокзальній отримає оновлений вигляд та утеплений фасад. Підрядники вже знімають стару фарбу та шпаклівку і вже незабаром почнуть монтувати декількох шарів утеплювального матеріалу, штукатурити, а згодом і фарбувати стіни.

Після завершення ремонту, школа №66 стане яскраво-малинового кольору. Таким чином школярі та педагоги хочуть віддалитися від сумних сірих та однотипних пострадянських споруд.




Також оновлений фасад отримає Центрально-Міська гімназія, що розташована поблизу парку Мершавцева. Через рух ґрунтових вод, будівля потребувала термінового втручання фахівців. Підрядники повністю відреставрують споруду зовні, утеплять стіни, а найголовніше – збережуть усі елементи архітектури та декоративної ліпнини.

Ремонт у навчальних закладах міста став можливий завдяки криворізькому нардепу Костянтину Усову. Парламентарій домігся виділення грошей на проведення робіт та особисто спостерігає за кожним етапом реконструкції на всіх об’єктах:

«Підрядники обіцяють здати об’єкти на початку грудня. Терміни дуже стислі, майже неймовірні, але будемо робити все можливе, аби встигнути вчасно. Будемо підганяти, будемо контролювати, будемо особисто ходити та заглядати, аби кожна деталь, кожна плиточка, кожна стіна та стеля були якісно пофарбовані та слугували нашим підростаючим поколінням не один рік та навіть десятиріччя».






Вже незабаром роботи розпочнуться у дитсадку №306, там повністю відремонтують дах, ґанки, а ще встановлять нові металопластикові вікна на головному фасаді. Школа №60 отримає нову крівлю, а у 28-й капітально від реставрують фасад. Всі три об’єкти проходять останні етапи узгодження проектів та вже з дня на день підрядники готові приступити до виконання робіт.

Нагадаємо, у вересні 2017 в Команді Костянтина Усова повідомили про ремонт у ще п’яти навчальних закладах міста. Зараз проекти на стадії узгодження, проте у парламентарія запевняють, вже зовсім скоро техніка та майстри працюватимуть і там.




Комментарии (13)

АЕ

19:17, 01 ноября 2017

усов похож на какого то мультяшного персонажа(гоблин,гном)

Орк03

20:02, 01 ноября 2017

Ура запустили ремонт молодцы

Allen

20:19, 01 ноября 2017

Если бы не Усов все так же было бы плохо в этих школах но спасибо тебе что вмешался и помог отремонтировать

Грустный

20:34, 01 ноября 2017

Работа кипит полным ходом, проходил мимо школы и видел как ее снаружи утепляли

Эйяфьядлайекюдль

23:56, 01 ноября 2017

В 2005м Усов закончил эту гимназию с серебром. От Зеленского той же 95й - ни жарко, ни холодно.

Авганец

20:38, 01 ноября 2017

Ух, как же хорошо, что уже робота пошла надеюсь и в остальных тоже быстро начнут.

Старый друг

20:39, 01 ноября 2017

Какой же усов молодец сдерживал свое слово

Хестлер

23:04, 01 ноября 2017

Сколько можно себя нахваливать и рекламировать?! Ведь это же за народные деньги делается!

Бла-бла-бла

22:01, 01 ноября 2017

Ппц, все 6 ботов усова и в том же порядке))) снова коментят только одного человека.

Бла-бла-бла

22:02, 01 ноября 2017

Бла-бла-бла,ошибочка - 5 ботов

Эйяфьядлайекюдль

23:47, 01 ноября 2017

С первого курса университета начал заниматься медийной деятельностью. Уже в 2006 году стажировался в украинской редакции BBC World Service в Лондоне. Позднее работал в «Телекритике», журналистом на «Новом канале», снимал документальное кино для СТБ. Писал для изданий «Фокус» и «Зеркало недели».
С 2007 года вёл ежедневную рубрику криминальных событий, судопроизводства и расследований в газете «Коммерсантъ Украина». С 2009 года работал специальным корреспондентом канала ТВі.
В апреле 2012 года стал лауреатом премии «Честь профессии»[2]. В мае 2012-го — лауреатом премии имени Александра Кривенко «За продвижение в журналистике»[3].
В октябре 2014 года на внеочередных выборах в Верховную Раду Украины был избран народным депутатом от города Кривой Рог (33 избирательный округ)

Эйяфьядлайекюдль

23:51, 01 ноября 2017

В апреле 2012 года на канале ТВі состоялась премьера спецрасследования Константина Усова «Лукьяновка. Тюрьма № 1» об условиях пребывания в Лукьяновском СИЗО. Для проведения расследования Усов создал разветвлённую по всей тюремной зоне агентурную сеть заключённых, которые получили мобильные телефоны с видеокамерами. Городской прокурор Анатолий Мельник поручил провести проверку приведённых в фильме фактов. В то же время народный депутат Юрий Стец сообщил о том, что в ближайшее время киевской прокуратурой будет возбуждено уголовное дело против самого Усова. В прокуратуре это отрицали и сообщили, что продолжают расследовать факты, изложенные в фильме.

Моисей Соломонович Коэн

16:14, 02 ноября 2017

Итак, когда творишь милостыню, не труби перед собою, как делают лицемеры в синагогах и на улицах, чтобы прославляли их люди. Истинно говорю вам: они уже получают награду свою. У тебя же, когда творишь милостыню, пусть левая рука твоя не знает, что делает правая. Чтобы милостыня твоя была втайне; и Отец твой, видящий тайное, воздаст тебе явно

Ссылка скопирована в буфер обмена