Людям із вадами слуху відтепер буде легше порозумітись із копами Кривого Рогу

Людям із вадами слуху відтепер буде легше порозумітись із копами Кривого Рогу

Фото: Первый Криворожский

Криворізькі копи вчили мову, на якій говорять люди із вадами слуху.

Про це ми повідомляли раніше тут.

«Разом із патрульною поліцією ми провели захід, який називається «Спілкування із людьми із вадами слуху». Хочемо, щоб вони (поліцейські, - авт.) навчились основним жестам. У нас велика спільнота людей із вадами слуху. Серед них багато молоді, вони теж тусуються і ходять в нічні клуби, їм теж може знадобитись допомога патрульної поліції», - говорить Елла Соколюк, виконавчий директор БО БТ «Мережа».

Командири батальйонів, які брали участь у тренінгу, поділились із нашими журналістами враженнями про такий тренінг із вихованцями багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру «Сузір'я».

Поліцейські Максим та Олена розповідають, що такий досвід дуже корисний, тому що довелось в роботі вже допомагати людям із вадами слуху. На щастя, тоді, говорить Олена, криворожанка вміла писати, але так буває не завжди, тому такі ази знадобляться у роботі патрульним поліцейським Кривого Рогу.

Як відбувалось навчання - дивіться у відео.




Комментарии (1)

Школьный медик

10:24, 26 сентября 2017

Особенно понравилось - криворожанка умела писать, но так бывает не всегда.... мда...есть, значит, криворожанки не умеющие писать....

Ссылка скопирована в буфер обмена