«Майже кожен день скоюються викрадення», - підполковник поліції у Кривому Розі

«Майже кожен день скоюються викрадення», - підполковник поліції у Кривому Розі

Фото: Первый Криворожский

Днями заступник начальника Криворізького відділу поліції, підполковник поліції Микола Верповський доповів статистику, основні показники, які було досягнуто протягом 7 місяців.

Що стосується оперативної обстановки і статистичної звітності, то за 7 місяців цього року до органів поліції надійшло 111 тисяч 573 звернення громадян, що на 35,5% більше минулорічного показника.

Незважаючи на збільшення кількості звернень і повідомлень, зменшилась кількість звернень з ознаками кримінальних правопорушень:

«Поменшало на -2189. Протягом 7 місяців 2017 року на 17,3% збільшилась питома вага розкриття кримінальних правопорушень.

Якщо у 2016 році ми розкривали 19,6%, то за 7 місяців поточного року в динаміці ми вже досягли показника 36,9% розкриття»,
- прокоментував Верповський.

Читайте також: «Спайси. Солі. Мікси». У Кривому Розі говорять про наркотики

По Дніпропетровській області загальна питома вага розкриття 32,2%:

«По Дніпропетровській області найбільші показники розкриття має Криворізький відділ поліції», - зазначив Микола Верповський

Розкриття тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень зросла, порівняно з минулим роком, на 17,4%.



Також зросло розкриття розбійних нападів (86%), пограбувань (43%):

«Відсоток розкриття пограбувань на теперішній складає більше ніж по Дніпропетровській області і в цілому по місту Дніпру».

За словами підполковника поліції Миколи Верповського, розкриття хабарництв, крадіжок, шахрайств зросло, порівняно з минулорічними показниками.

За 7 місяців поточного року збільшилося до 85,8% розкриття незаконного обігу зброї.

Читайте також: Справа пораненого В'ячеслава Волка

Викрадачів автівок, порівняно з 2016 роком, зараз ловлять краще:

«Нам вдалось піднятись на 29% порівняно з минулим роком. На теперішній час за сім місяців ми маємо 42,3% розкриття незаконних заволодінь авто-мото транспортом, які є по місту. Це актуально. Майже кожен день скоюються викрадення», - сказав Микола Верповський.

По факту пограбувань за сім місяців поточного року звернулося 304 криворіжця:

Це свідчить про те, що проводиться профілактична робота у взаємодії з УПП, державними службами охорони, всіма службами, нарядами. Всі забезпечують порядок у місті і своєчасно реагують на повідомлення громадян. І не тільки про пограбування».

На 75% було менше звернень стосовно згвалтувань . У 2016 було три звернення, у 2017 році - одне.

Порівняно з минулим роком збільшилась кількість осіб, до яких застосовувались запобіжні заходи - тримання під вартою (207 людей).

Комментарии (4)

Patriot=kr

18:31, 04 августа 2017

*** не мешки ворочать.. Кого они ловят? Как угагяли машины, так и угоняют и никто их не ловит. У меня уже полтора года прошло как угнали и никто даже в РОВД не вызывал к следователю. Дело на полку положили и плюсик себе поставили, что задокументировали. Да еще и просят дать денег на бензин, чтобы якобы выезжать на следственные действия. На какие? Если за 1,5 года ничего и никто не звонил и не приглашал. Как была мусорня, так и осталась, только форму поменяли и зарплаты добавили.

Ющенко

19:22, 04 августа 2017

Брехня полнейшая обокрали машину они закрыли дело поворовали по улице все люки они всьо позакрывали шоб не искать куда прокуратура смотрит 15 люков нет за месяц где хоть один злодей закрытый приемный пункт как работали так и работают ище раз брехло

Бородач

12:48, 05 августа 2017

Раскрывается только каждое третье преступление, по моему это позор для полиции. И то часть из тех 36% абыкак закрытые дела, или посадили наркомана Васю.

Pannochka

22:52, 05 августа 2017

Лапша на уши!!! Они даже на место преступления ( кражу) в ста метрах от отделения не удосуживаются пройти и опросить свидетелей!! А о том что кто то что то делает и речи не идет!!!

Ссылка скопирована в буфер обмена