В маршрутках Дніпропетровщини вивчать пасажиропотік

В маршрутках Дніпропетровщини вивчать пасажиропотік

Фото: adm.dp.gov.ua

У міжміських маршрутах Дніпропетровської області до кінця літа вивчатимуть пасажиропотік.

Завдяки моніторингу планують покращити якість перевезень мешканців. Потреба у вивченні реального пасажиропотоку виникла у зв’язку з новим конкурсом перевізників, який відбудеться восени.

Зараз вивчають потік пасажирів у маршрутках та автобусах, що рухаються з Дніпра – до Підгороднего, Новомосковська, Гвардійського, Орлівщини, Черкаського, Павлограда, Першотравенська, Петропавлівки та Межової.


Загалом планується обстежити 34 маршрути, на яких працюють 197 автобусів.
Моніторинг передбачає визначення кількості пасажирів, навантаження на конкретних зупинках, інтервали між рейсами та вартість проїзду. Для цього в автобус на кінцевій зупинці сідає людина – так званий лічильник, яка протягом всього маршруту веде записи та спілкується з пасажирами на зупинках.

У залежності від потреб, вирішуватимуть, скільки автобусів та якої місткості пускати на той чи інший маршрут, а також змінюватимуть інтервали руху та розташування зупинок.

Пасажири можуть надсилати до 30 серпня пропозиції щодо покращення якості перевезень на згаданих маршрутах на електронну адресу: [email protected]



Комментарии (3)

ABC2017

19:27, 04 августа 2017

Та уже изучали! По итогу самые классные маршруты достались месным чиновникам и одесским гастролерам. На хреновые ставят всех остальных. Но и на тех и на тех старые ржавые корыта ездят! Где новые тралики и большие автобусы, дорогой мер? В Днепре трамваи и тралики по 1,5 гривны и ходят как часы!

Sannka9

19:47, 04 августа 2017

ABC2017,там трамваи в Днепре уже давно гораздо дороже.

ABC2017

11:22, 08 августа 2017

Sаnnка9, вчера была - 1,50 грн

Ссылка скопирована в буфер обмена