Чи отримуватимуть пенсію працюючі пенсіонери Кривого Рогу з 1 жовтня?

Чи отримуватимуть пенсію працюючі пенсіонери Кривого Рогу з 1 жовтня?

Фото: google.com

Багатьох працюючих пенсіонерів нині цікавить питання, чи отримуватимуть вони пенсію після нової пенсійної реформи. На це питання особисто відповів українцям Прем'єр-Міністр України Володимир Гройсман на своїй сторінці в Фейсбук.

Він стверджує, що з 1 жовтня, коли вступить в дію нова пенсійна реформа, вони не тільки продовжуватимуть отримувати пенсію, а з них ще й знімуть 15% відрахунок з пенсії.

Володимир Гройсман наголосив, що розуміє, що багатьом і людям похилого віку доводиться працювати не від хорошого життя. Тому будь-яке зниження пенсій працюючим пенсіонерам, будь-які податки на пенсії є глибоко несправедливими.


"Аби відновити справедливість, ми запропонували вже з 1 жовтня скасувати 15-відсоткове зниження пенсій працюючим пенсіонерам. Вже від жовтня працюючі пенсіонери будуть отримувати і зарплату, і пенсію в повному обсязі. Крім того, з 1 жовтня пенсії, які не переглядалися з 2012 року, будуть осучаснені – перераховані відповідно до зростання заробітної плати. Такий перерахунок буде проведений для всіх, не залежно від того, чи продовжує людина працювати після виходу на заслужений відпочинок. Так український уряд виконує свою обіцянку відновити соціальну справедливість для людей похилого віку". - йдеться в повідомленні.


Комментарии (2)

cokolov

13:44, 09 июля 2017

Гройсман падлюка ,чтоб ты жил на такаю пенсию .собака ты дыка

Влад Бащук

17:50, 09 июля 2017

Зато разослал свои обращения всем... по поводу пенсий

Ссылка скопирована в буфер обмена