Позбавлення недоторканості: Генпрокуратура України має аргументи

Позбавлення недоторканості: Генпрокуратура України має аргументи

Фото: google.com.ua

Голова Верховної Ради Андрій Парубій висловив сподівання, що Комітет ВР з питань регламенту та організації роботи парламенту цього тижня розгляне усі подання ГПУ щодо зняття недоторканності з народних депутатів.

Генеральна прокуратура України має достатньо доказів для зняття депутатської недоторканності з шістьох народних депутатів.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко в одному з інтерв'ю.

За словами Юрія Луценка, усі подання, які нині уже перебувають у парламенті, підкріплені законно зібраними доказами: аудіозаписами, відео та свідченнями очевидців.

«У нас зібрані достатньо доказів для того, щоб переконати неупереджених депутатів, і тут ключове - неупереджених, в необхідності зняття депутатської недоторканності і продовження досудового слідства.

Все це буде супроводжуватися демонстрацією аудіозаписів, відеозаписів, документами».

Читайте також: «Назавжди прирівняти себе в правах з громадянами України», - Президент про недоторканість

Від сьогодні Регламентний комітет Верховної Ради розглядатиме прокурорські подання на позбавлення недоторканності депутатів Андрія Лозового, Євгена Дейдея, Борислава Розенблата, Олеся Довгого, Максима Полякова та Михайла Добкіна.

«Регламентний комітет вже цього тижня розпочинає розгляд по кожному з тих подань ... Розраховую на те, що у встановлений термін, тобто до наступного тижня, всі подання Генпрокурора будуть розглянуті Регламентним комітетом», - сказав Голова ВР Андрій Парубій.

Читайте також: Дніпропетровську область «приведуть до ладу», - Парубій

Він додав, що як Голова Верховної Ради домагатиметься дотримання процедури щодо кожного подання ГПУ: «Кожне подання має розглядатись в залі як окреме питання і, відповідно, окреме голосування».


Комментарии (3)

Бородач

14:37, 03 июля 2017

И закон что если госслужащего за коррупцию словили, то все имущество семьи и родственников тоже под арест и конфискацию попадает

Бородач

15:08, 03 июля 2017

та знаю, уже вроде подобный законопроект отклонили в ВР и быстро замели эту тему дабы в новостях не подняли кипишь

omua78

14:44, 03 июля 2017

Бородач,
Не зря существует мнение , что Союз закончился не в 91м , а тогда , когда прекратились партийные чистки. Когда перестали бояться воровать.

Ссылка скопирована в буфер обмена