В Кривому Розі поліцейські провели тренінг для переселенців

В Кривому Розі поліцейські провели тренінг для переселенців

Фото: Первый Криворожский

«Хто попереджений – той озброєний» під таким девізом криворізькі поліцейські разом з благодійниками провели тренінг для переселенців.

З метою побудови тісних партнерських взаємозв’язків та ефективної співпраці між мешканцями міста та співробітниками поліції, з травня 2017 року Криворізький відділ поліції активно взаємодіє з БО «БТ»Мережа» м. Кривий Ріг» в рамках проекту «Співпраця поліції та громади Кривого Рогу – запорука порядку і публічної безпеки», який реалізується за підтримки міжнародного фонду «Відродження».



Представники поліції на базі БО «БТ «Мережа м.Кривий Ріг» провели тренінг для вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей. Метою тренінгу було навчити людей комплексно розуміти свої основоположні права та методи їх захисту, в частості права на недоторканість грошових активів. Головним девізом зустрічі стала фраза «Хто попереджений – той озброєний».

Проведення подібних тренінгів є доволі необхідним та актуальним, бо останні роки кількість жертв, які потерпають від шахраїв невпинно зростає. При цьому не дивлячись на те, що правоохоронці постійно виявляють злочинців, практика показує, що швидко повернути свої кошти людям вдається не відразу. А ось захистити себе від даного виду злочину доволі просто. Цьому і навчали поліціанти представників громади.


Ссылка скопирована в буфер обмена