«Залиш у віршах його, пам'яттю жити», - криворізька поетеса на літфесті

«Залиш у віршах його, пам'яттю жити», - криворізька поетеса на літфесті

Фото: Facebook.com

Одеса зустріла учасників Всеукраїнського літературного фестивалю «Відродження поезії -2017».

Ініціатором літфесту виступила громадська організація «Інформ-Культрозквіт». Це вже другий фестиваль, який проводить громадська організація.

Зустріч об'єднала митців з Кривого Рогу, Одеси, Львова, Закарпаття, Києва, Житомира та Вінниці.

Знавці слова познайомили учасників фестивалю зі своєю творчістю, ораторським мистецтвом, акторською майстерністю та магією слова.

Читайте також: Як позбутися фантомів з минулого розказала криворіжцям авторка книги з психології

Захід дав змогу виявити i розкрити новi стилi написання, а також вiдкрити новi бачення у лiтературнiй областi як вiдомим, так i невiдомим авторам.

Фестиваль не мав ніяких обмежень та кордонів. Заявити про свою творчість, показати симбіоз традиційного та новаторського бачень мали змогу всі, починаючи від нової генерації обдарованих школярів і студентів, невідомих авторів до викладачів та відомих кожному імен з числа поетів та прозаїків.


Двічі лаурет фестивалю Лана Світлана Александрова з Кривого Рогу війшла в число найкращих українських поетів сучасності.

На всеукраїнському літературному фестивалі «Відродження поезії -2017» вона посіла ІІ місце у номінації «Співає душа моя про Україну».


Літератори з різних куточків України зав'язали вінок співдружності між містами і отримали свої нагороди.

Головним призом для учасників фесту всеж-таки стало визнання співвітчизників та членів жюрі.

Найкращi твори, в яких відображенні нові бачення в літературі, роботи якi мають лiтературну цiннiсть та сприяють розвитку української писемності будуть вiдiбрані до літературно-художнього альманаху «Відродження поезії -2017», а їх авторів визнано найкращими письменниками сучасної України.



Читайте також: Приєднуйтесь! Кривий Ріг вночі та вдень

Ссылка скопирована в буфер обмена