«Скаржитись щотижня, щоб прибрали?», - криворожанка про дитмайданчик

«Скаржитись щотижня, щоб прибрали?», - криворожанка про дитмайданчик

Фото: Первый Криворожский

До редакції «Першого Криворізького» часто надходять звернення мешканців міста, які скаржаться на занедбаний стан дитячих майданчиків.

Місце для дитячих ігор по вулиці Петра Калнишевського не прибирали, за словами наших читачів, з 9 травня.

Зазначимо, що криворожанка Наталя звернулася до нашого інфо-порталу за допомогою.

За її словами, завдяки нашій редакції чи кількісним скаргам, майданчик прибрали, траву покосили. Жінка сподівається, що залучення преси зможе вплинути на людей, які у змозі допомогти вирішити проблему.

Читайте також: Цвяхи, сміття і трухлява деревина - дитячий майданчик у Кривому Розі

Мешканці вулиці розповіли, що зверталися до Центрально-Міського райвиконкому з проханням відремонтувати майданчик, прибрати сміття та покосити бур'яни:

«Проте, велике «НО»: сміття прибрали по всьму парку, але чомусь за виключенням урн для сміття. Вже наступного дня легке сміття почало мігрувати по парку. Минув тиждень і територія ботанічного саду знову забруднена. Биті пляшки не дають ступити маленькій дитячій ніжці», - поділилася мама Наталя.


Жінка отримала лист-відповідь від Центрально-Міського райвиконкому на її звернення:

«Виконком Центрально-Міської районної у місті ради розглянув Ваше електронне звернення з питання прибирання сміття та ремонту дитячого майданчика на вул. Петра Калнишевського і повідомляє наступне.

Вищевказаний дитячий майданчик не заходиться на балансовому обліку виконкому районної у місті ради. Але, виконкомом районної у місті ради були організовані роботи по прибиранню сміття на дитячому майданчику та покосу трави на прилеглій до нього території».

Читайте також: На дитячому майданчику в Кривому Розі «недитячі» іграшки

У листі також вказали, що роботи по ремонту майданчика будуть виконуватись підприємствами та організаціями району під час проведення «чистих» четвергів на добровільних засадах.

Мешканка одного з будинків вулиці Центрально-Міського району сказала:

«Дуже дякуємо - покосили і прибрали. Проте невже потрібно кожного тижня подавати скаргу, щоб за цією не маленькою територією хтось доглядав? А щодо ремонту дитячого майданчика - таку відписку я вже одержувала в минулому році».

Комментарии (1)

PROSTOSE

08:41, 10 июня 2017

Какой баланс кто куда ставит?????? ЛЮДИ ПРОСТО НЕ БУДТЕ СУИНЬЯМИ ВОТ И ВЕСЬ БАЛАНС!

Ссылка скопирована в буфер обмена