У Кривому Розі провели змагання серед допризовної молоді

У Кривому Розі провели змагання серед допризовної молоді

Фото: Первый Криворожский

На базі військової частини 3011 Національної гвардії України відбулися районні змагання допризовної молоді в рамках навчально-польових зборів, присвячених 242-й річниці заснування міста Кривого Рогу.

Про це повідомляє прес-служба виконкому Саксаганської районної у місті ради.

На початку заходу всі присутні вшанували пам'ять загиблого генерала Радієвського та військовослужбовців АТО хвилиною мовчання та покладанням квітів.

400 учасників з 25 навчальних закладів нашого міста змагалися у ривку 16-кілограмової гирі та стройової підготовки.

Учні 11 класів закладів освіти та професійно-технічних навчальних закладів змагалася у вправності з метання гранати Ф-1 на дальність, стрільби з пневматичної гвинтівки, спорядженню магазина. Криворізькі учні підтягувалися на перекладині та бігали 1000 метрів.

Читайте також: У Кривому Розі бійці АТО зіграють товариський матч з командою волонтерів

На заході були присутні полковник військової частини 3011 національної гвардії України Олександр Вінніков та голова комітету з фізичної культури та спорту виконкому районної у місті ради Валентин Толбас.

Для всіх інших учасників заходу, не задіяних у змаганнях, керівництво військової частини представило два екскурсійні маршрути для ознайомлення учнів з бойовою технікою, зброєю, кінологічним загоном, умовами проживання військовослужбовців.

Учасникам зустрічі продемонстрували виступ кінологічного загону, в якому безпосередню участь брали учні.

Серед учасників заходу були проведені командні змагання з перетягування канату.

В загальнокомандному заліку перемогу святкувала команда КЗШ №120, ІІ місце посіла команда КСШ №107, а ІІІ місце дісталося команді КГ №91.

Читайте також: 200 спортсменів Саксаганського району міста «гартувалися по-козацьки»

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний керівництву військової частини 3011 національної гвардії України та директору кондитерського цеху, який надав солодкі подарунки учасникам змагань.

Комментарии (1)

абрам

17:48, 03 мая 2017

А вы что этим змаганням название еще не придумали .Скажу вам по секрету.В былые временна такие змагання Зарницей назфвались.

Ссылка скопирована в буфер обмена