«Я тебе ні разу навіть не поцілував». Театр Шевченка готує прем’єру

«Я тебе ні разу навіть не поцілував». Театр Шевченка готує прем’єру

Фото: google.com

22 квітня на Малій сцені Криворізького академічного театру драми та муз комедії ім. Т. Шевченка відбудеться прем’єра вистави «Я тебе ні разу навіть не цілував».

Колектив театру Шевченка приготував криворіжцям черговий подарунок – прем’єру вистави з романтичною назвою «Я тебе ні разу навіть не цілував». Вона відбудеться на Малій сцені театру вже наступної суботи.

Вистава не стільки про кохання, скільки про людські стосунки. Головний герой – відомий актор, який втратив роботу, від нього відмовились знайомі, його гнітить буденність і він починає втрачати себе.

Літнього чоловіка рятує молодість, в особі юної дівчини-фанатки, яка з’являється в житті актора. Дівчина усіляко намагається допомогти своєму кумиру. Історія проста, і включає не лише життєві проблеми, а й уміння пожертвувати собою заради когось або чогось та вплинути на чиюсь долю з кращого боку.


Режисером-постановником вистави виступив народний артист України, артист театру Володимир Полубоярцев, він же виконує і головну роль. Дебютує в головній ролі в драматичній виставі молода артистка хору, вокалістка Юлія Тинна.

Нагадаємо, прем’єра відбудеться 22 квітня. Також в театрі Шевченка планують нововведення – обговорення цієї вистави з глядачами після перегляду аби почути їх думки, побажання та пропозиції.

Ссылка скопирована в буфер обмена