Мешканці селища під Кривим Рогом проти підвищення тарифу на проїзд у приміському автобусі

Мешканці селища під Кривим Рогом проти підвищення тарифу на проїзд у приміському автобусі

Фото: Первый Криворожский

У селищі міського типу Криворізького району Радушне перевізник планує підвищити тарифи на проїзд на 420 маршруті. Перевізник ПП «Одіум-Престиж» збирається підвищити вартість проїзду з 7 гривень до 9.

«Сьогодні відбулись збори, ми дуже хотіли поспілкуватись із перевізником. Раніше їздили великі автобуси. Зараз пустили два автобуси: один малий, і один великий. Під час робочої перевозки люди їдуть, як риби у банці.

Було таке, що у маленький автобус не помістились люди і вони не змогли того дня виїхати з Радушного. Іноді транспорт взагалі не приїздить. Ніякого діалогу із перевізником не відбулось, його не цікавлять наші проблеми. Він каже, що пальне подорожчало, запчастини також, тому і треба підняти вартість проїзду. Для нас такий тариф на проїзд - дуже великі гроші
», - розповідає мешканка Радушного, яка не хоче називати своє ім’я.

Мешканці Радушного користуються 420 автобусом, аби проїхати до Соцміста 12 кілометрів. 18 лютого мешканці селища вийшли на акцію протесту.

Люди планують звернутися зі скаргою на перевізника до Дніпропетровської обласної адміністрації.
Нині проїзд коштує 7 гривень.

Комментарии (3)

Bладислав_

20:12, 20 февраля 2017

Корову вупряжку и будит вам щастя доехать до работы, а животному прогулка.

Сапожник

23:27, 20 февраля 2017

Владик... Я еще до подорожания писал коммент с рассчетами стоимости проезда (новость была о 250м маршруте) и я доказал математически (исходя из представленных данных в статье+доп. инфа), что и 4 грн было за глаза и ты даже не спорил. А сейчас пенишься опять, в чем логика? Или ты реально шизофреник?

Coyot

19:07, 21 февраля 2017

ну а шо мене делать? ежли я еде на ЦГЗКа в одну сторону 10 гривен и назад 10 гривен! а живу я в районе прудов.
в итоге в месяц 420 гривен!

Ссылка скопирована в буфер обмена