Бійці з Кривого Рогу беруть участь у відборі на міжнародні змагання

Бійці з Кривого Рогу беруть участь у відборі на міжнародні змагання

Фото: mil.gov.ua

Демобілізовані військовослужбовці-криворіжці, які брали участь в антитерористичній операції, змагаються за право представити Україну в Канаді на «Іграх Нескорених».

«Бути одним із тих, хто доводить, що АТОвці сильні — відповідально. Представляти свій батальйон «Кривбас» — честь!» — розповідає нашому журналісту Сергій Гордєєв, один з криворіжців, який щойно повернуся з відбіркового туру в Одесі.

Відбір спортсменів проводився на базі 9-го спортивного клубу управління фізичної культури і спорту Міністерства оборони України. Кандидати змагалися у шести дисциплінах: атлетика, пауерліфтинг, стрільба з луку, велоспорт на шосе, веслування на тренажері та плавання.

Бійці висловлюють подяку волонтерам, які опікуються госпіталем в Одесі. Під час заходу дівчата забезпечили бійців обідами, чаєм-кавою, смаколиками.

«Юлія Гузь,Наташа Гапій, Вікторія Кротова — вони з нами фактично з моменту проходження реабілітації в Одесі. Багато наших побратимів були здивовані такою увагою до усіх захисників», — ділиться Сергій Гордєєв.

Чи представлятимуть криворіжці Україну в Канаді — стане відомо після додаткового відбору, який відбудеться у Києві наприкінці березня.

Міжнародні змагання «Ігри Нескорених» (Invictus Games) відбудуться в м. Торонто (Канада) 21-30 вересня цього року.

Редакція «Першого Криворізького» бажає землякам успішних виступів!


Ссылка скопирована в буфер обмена