Підозру про розкрадання коштів на «Теплоцентралі» коментує гендиректор підприємства

Підозру про розкрадання коштів на «Теплоцентралі» коментує гендиректор підприємства

Фото: Первый Криворожский

Сьогодні ми повідомляли, що прокуратура Дніпропетровської області висунула підозру гендиректору ДП «Криворізька теплоцентраль» Марині Зуєнко: «…мешканці Кривого Рогу у період з 2013 по 2016 роки надлишково сплатили 6 мільйонів 700 тисяч гривень».

Гендиректора підозрюють у скоєнні злочину за частиною 5 статті 191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах).

Редакція «Першого Криворізького» звернулася по коментарі до очільниці «Теплоцентралі». Пропонуємо її відповідь:

«Визнання вини може бути здійснено виключно в судовому порядку, що в свою чергу ставиться під великий сумнів, оскільки при проведенні слідчих дій здійснено ряд процесуальних порушень, які суперечать положенням Кримінального процесуального кодексу України.

Заява прокуратури Дніпропетровької області щодо розтрати 6,7 млн. грн., які населення переплатило за послуги опалення та водопостачання, є поспішною та не відповідає дійсності, адже зясування усіх обставин справи та прийняття рішення про вину покладається виключно на суд.

Крім того, слід зазначити, що висвітлення та оприлюднення зазначених фактів може не лише негативно вплинути на фінансову складову державного підприємства "Криворізька теплоцентраль", а й в цілому розбалансувати діяльність особливо важливого підприємства».

Комментарии (4)

Gelena

11:39, 01 февраля 2017

Дыма без огня не бывает!

Настоящий Кривой Рог 2.0

11:55, 01 февраля 2017

раствор аммиака и смешать с концентрированной соляной кислотой

СЕДОЙ 01:

18:48, 01 февраля 2017

Софа а где мой комент?

Pandora0603

19:24, 01 февраля 2017

А почему не пишут что общество с ограниченной ответственностью это "Нова-ком". Что все платежи через эту контору идут с 90-х годов по всем коммунальным платежам. Прокуратуре нужен пиар, а пиарятся сейчас только на тарифах. Просто кто-то кому то неугоден. А вину ещё в суде доказать нужно. Вам вешают лапшу, а вы сразу всех на вила... директора. 2013 года было 4-ре, все иногородние, а на своих легче всего вешать. Стыдно за Вас, криворожане! Услышали запах крови, и давай травить! А разобраться никто не пытался?

Ссылка скопирована в буфер обмена