Директора криворізької ТЕЦ підозрюють у розтраті 6 мільйонів гривень

Директора криворізької ТЕЦ підозрюють у розтраті 6 мільйонів гривень

Фото: tec.dp.ua

Генерального директора ДП «Криворізька теплоцентраль» підозрюють у розтраті 6 мільйонів 700 тисяч гривень, які населення переплатило за опалення та водопостачання.

23 січня співробітники прокуратури та управління захисту економіки вручили повідомлення про підозру генеральному директору і голові комісії з припинення державного підприємства «Криворізька теплоцентраль».

Читайте також: Нові рахунки криворіжці отримають у січні

Гендиректора підозрюють у скоєнні злочину за частиною 5 статті 191 КК України (розтрата чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинена в особливо великих розмірах).

«Встановлено, що вказана особа, зловживаючи службовим становищем, уклала з товариством з обмеженою відповідальністю договір про надання послуг з автоматизованої обробки платежів за централізоване опалення та постачання гарячої води. Але ту саму роботу повинен виконувати один з відділів державного підприємства. Суми витрат на вказані послуги товариства були необґрунтовано включені до складу тарифів для криворіжців. Через це мешканці Кривого Рогу у період з 2013 по 2016 роки надлишково сплатили 6 мільйонів 700 тисяч гривень», - повідомляють у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.


Комментарии (5)

Настоящий Кривой Рог 2.0

15:11, 31 января 2017

маловато, ищите еще

omua78

15:14, 31 января 2017

Ну и что?
Вот когда напишите : вор посажен,деньги возвращены людям-я первый скажу:да,был неправ,люди делом занимаются.
А вот это бла-бла-бла уже три года.Сколько было таких громких заявлений.И сколько сели?
Даже дело против Яныка,которого уличить в воровстве-все равно,что ребенка на краже конфет споймать,просрали.
Зато гонору то при таких заявах,гонору то.

cokolov

15:23, 31 января 2017

А мы такие наивные и не догадывались ,что там воруют по черному, Все прекрасно знали потому что в доле были а как решили продать теплосеть сразу нашли крайнего Доли уже не будет .можно садить ,только врядле будет сидеть.

Виктория

16:17, 31 января 2017

А почему только Теплоцентраль? Теплосеть то же самое должно быть

Pandora0603

19:25, 01 февраля 2017

А почему не пишут что общество с ограниченной ответственностью это "Нова-ком". Что все платежи через эту контору идут с 90-х годов по всем коммунальным платежам. Прокуратуре нужен пиар, а пиарятся сейчас только на тарифах. Просто кто-то кому то неугоден. А вину ещё в суде доказать нужно. Вам вешают лапшу, а вы сразу всех на вила... директора. 2013 года было 4-ре, все иногородние, а на своих легче всего вешать. Стыдно за Вас, криворожане! Услышали запах крови, и давай травить! А разобраться никто не пытался?

Ссылка скопирована в буфер обмена