Криворізькі волонтери прийняли гостей із Кам'янця-Подільського

Криворізькі волонтери прийняли гостей із Кам'янця-Подільського

Фото: Первый Криворожский

ГО «Жіноча Сотня м.Кривий Ріг» зустрічала гостей від ГО «Об’єднання переселенців України в м. Кам’янець-Подільський». Візит відбувся в рамках грантового проекту, який реалізується під патронатом Програм національних обмінів за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).

«Наші організації мають багато спільного, адже ми щільно працюємо з ВПО*, сприяючи їхній якнайшвидшій адаптації та інтеграції в місцеві громади. Серед людей, які вимушені тимчасово покинути свої домівки дуже багато творчих, активних та неординарних особистостей.

Наші гості з Кам’янець-Подільського, Людмила Чаплигіна та Ірина Шухтеєва, надихають своїм ентузіазмом, непосидючістю та оптимізмом»
, - говорить Олена Тітова, голова ГО «Жіноча Сотня м. Кривий Ріг».

ВПО* - внутрішньо-переміщені особи

Розклад трьох днів візиту гостей криворіжців був насиченим: ділились досвідом на зустрічі з ВПО та представниками громадських організацій, було проведено майстер-клас «Фітнес для Леді» від Людмили Чаплигіної, відвідування Ватри, «Теплі зустрічі » та квартирник. На останок гостей запросили на екскурсію старим містом,організованою Катериною Бондар та її колегами з плейбек-театру «Ехо».

Волонтерки із Кривого Рогу сподіваються, що гості нашого міста лишились задоволеними і приїдуть ще не раз, адже є багато планів та ідей, які можуть втілитись в нові проекти.



Комментарии (2)

радистка КЭТ

22:24, 30 января 2017

и что нам это дало ?

rex

23:40, 30 января 2017

как это что? ану быстро упала и отжалась))

Ссылка скопирована в буфер обмена