«Новий Рік прийде і по цих дорогах!», - криворізькі Діди Морози на велосипедах

«Новий Рік прийде і по цих дорогах!», - криворізькі Діди Морози на велосипедах

Фото: Первый Криворожский

Велосипедисти у костюмах Дідів Морозів вітали криворіжців із прийдешніми святами великим благодійним велопробігом по Кривому Рогу.

Громадська організація «Ukrainian Bike Family» п’ятий рік поспіль організовує Велопробіг Дідів Морозів. До акції приєднуються велосипедисти з ГО «Велокривбас» та інші володарі двоколісних коней.

«Ми збираємось разом, щоб стати частиною новорічного дива, чарівної казки для малечі і для дорослих», - говорить співорганізатор велопробігу Максим Соколовський.




Громадська організація кілька тижнів тому оголосила про початок збору подарунків дітям, що ростуть без батьківської любові.

Велосипедист, співорганізатор велопробігу Денис Дубов говорить, що загалом криворізьким дітям відвезли подарунків і солодощів на суму понад 10 тисяч гривень.

Учасники пробігу заїхали в два дитячі центри соціальної і психологічної реабілітації дітей - на Ватутіна, 51-а та по вулиці Озерна, 17.

Співорганізатор велопробігу Сергій Федорчук ділиться: «У повсякденному житті я звичайний слюсар-ремонтник, але участь у заході дає можливість відчути себе частиною новорічної казки. Бачити на обличчях дітей щирі усмішки – безцінна винагорода за цей день».




Пробіг криворізькі велосипедисти почали об 11-й ранку на Зарічному, потім гостювали у дітей, проїхали центральними вулицями міста, завершили шлях у парку Героїв.

Тут криворізька дітвора читала Дідам Морозам вірші українською і англійською мовами. За це малечу казкарі-велосипедисти частували цукерками. Тим, хто найбільше вражав Дідів, дарували олівці і фломастери.





«Нам сигналили, пропускали, кльово так. Дороги? Ну та які є. Новий Рік прийде і по цих дорогах!», - сміється один з учасників пробігу.


Фото: Софія Скиба

Видео: Евгений Журавель Софія Скиба

Комментарии (3)

кркр

14:47, 25 декабря 2016

Це було дуже класно!!!Дякую всім, хто нас підтримував,підчас пробігу і до нього!!!

Софія Миколівна Скиба

14:53, 25 декабря 2016

ви круті )

Doktorr

15:10, 25 декабря 2016

Дедушкам Морозам огромное СПАСИБО от всего сердца!!! Вы несете радость.

Ссылка скопирована в буфер обмена