6 гривень за проїзд у маршрутках Кривого Рогу?

6 гривень за проїзд у маршрутках Кривого Рогу?

Фото: Первый Криворожский

У приміщенні виконкому міської ради відбулось засідання робочої групи з питання встановлення у Кривому Розі вартості перевезення пасажирів автобусними маршрутами.

На початку засідання Сергій Сиротюк, начальник відділу транспорту і зв'язку виконкому міськради, попросив представників преси «без образ» покинути нараду.

У рішенні виконавчого комітету Криворізької міської ради вказано: «Встановити у Кривому Розі граничний тариф на послуги з перевезення пасажирів та багажу маршрутками загального користування у розмірі 6 гривень».




«Криворожців готують затягувати пояси тугіше, а коли представники «Північтранс» затягнуть пояси? А вони ніколи їх не підтягнуть. Їх апетити ростуть, і вони кидають усе на плечі простих людей. Я не підтримую підвищення тарифів, оскільки люди не стали багатше жити, навпаки, ми стали жити ще гірше.

Коли хотіли зробити проїзд по 5, у людей ще була можливість віддавати такі гроші, а зараз криворіжці просто не потягнуть цю суму»,
- прокоментував можливе підвищення вартості проїзду член Криворізької профспілки транспортників Геннадій.

Оскільки представників незалежних криворізьких ЗМІ на засідання не допустили, - що є грубим порушенням законів України - чиновники прийняли рішення оприлюднити звіт у газеті «Червоний гірник».

Нагадаємо, що 5 вересня 2016 року мешканці Кривого Рогу пікетували під виконкомом міськради через підтримку проросійських настроїв головним редактором вищевказаного комунального ЗМІ Ігорем Квочкою.




Головним аргументом підвищення цін на проїзд у відділі транспорту і зв’язку виконкому міськради називають подорожчання пального.

«Тарифи на транспортні перевезення напряму залежать не лише від вартості пального, а й від загального пасажиропотоку. Як часто ви бачите, щоб водії маршруток давали своїм пасажирам проїздні квитки? Ніхто не знає скільки людей за день користується тим чи іншим маршрутним таксі. Зазначена цифра 6 у вартості проїзду – психологічний хід, спрямований на те, щоб підняти проїзд до 5 гривень, як пропонувалось раніше», - прокоментувала засідання робочої групи позафракційний депутат Наталія Шишка.

За словами очільника відділу транспорту і зв’язку виконкому міськради, остаточне рішення стосовно підвищення вартості поїзду приймуть після громадських слухань та сесійного засідання депутатів міськради.




Комментарии (68)

Риэлтор

19:30, 09 ноября 2016

Вилкул,ты красавчик! Дави быдло и не останавливайся!

Джерри

21:32, 09 ноября 2016

Они чё там все с ума посходили?цены вверх а зарплата на месте,так скоро вымрем блин...уже страшно...

СЕДОЙ 01:

22:38, 09 ноября 2016

Джерри,а мне не страшно,Я привык на свою минималку 430гр ,выживать на пшенке и воде с 2006 г и до сегодня в 1130 гривасов !

Bлaдислав

22:45, 09 ноября 2016

Седой да ты везунчик по жизне.

СЕДОЙ 01:

22:53, 09 ноября 2016

Bлaдислав,не по ЖИЗНЕ ,а в ЖИЗНИ прожи той!

Messi

19:32, 09 ноября 2016

Класс, начнём все заниматься спортом. Спортивная ходьба зимой, что может быть лучше. Когда уже прекратятся эти подорожания

Вженеп'ю Бонема

23:21, 09 ноября 2016

Messi, лучшее согревающее не спорт а...правильно,скачки. Скачи или замерзни! Новый трэнд Гыдного,Свидомого Народу который смог Пэрэмогти!

PaRaBELLUM

02:39, 10 ноября 2016

ну подорожания точно не прекратятся, но какая-то ж логика должна быть. а делать цену, которой, почитай, и в Украине нет нигде почти - это рак.

[email protected]

09:31, 10 ноября 2016

Затем подтянется еще один вид спорта - "неСпортивная стрельба". Чур я Bлaдислав,а отморозка первым грохну.

Bлaдислав

09:37, 10 ноября 2016

Кого ты там грохниш? А симейку твою то хто кормить буде. Рибингуд ***.

[email protected]

10:10, 10 ноября 2016

Кто-кто... Товарищ комиссар и партия.
Я к тому веду, что надо знать границы. Иначе возмущение народа может вылиться в кровавую бойню с раскулачиванием. Вот ты сейчас просто пишешь на форуме обидные для многих вещи. Вроде бы просто слова на экране. А на деле в душах людей зреет классовое недовольство. Если недовольство достигнет критической точки и это совпадет по времени с благоприятными для восстания условиями, то получим толпу разъяренных людей. Под условиями я подразумеваю некую объединяющую силу типа дедушки Ленина. Вполне вероятно что это будет теневое вмешательство России.
Делаем выводы - не махайте красной тряпкой перед быком даже если Вам повезло по жизни. Держите свое эго в узде.

Немец

00:35, 13 ноября 2016

[email protected],

LanaV

19:38, 09 ноября 2016

Ну а че, выборы ж за спиной...

ivan68

19:38, 09 ноября 2016

А что "лохторат" думал, что бонусы в 500 гривен получил на шару? Небольшой интервал после выборов "сильного мэра" выдержали, временной договорняк с перевозчиками закончился, и теперь надо отдавать обещанное. Но уже не по 5, а по 6 гривен. Такая вот многоходовочка.

Гюнтер

20:15, 09 ноября 2016

ты еще расскажи, что "гэрой ато" семенченко, если бы стал мэром", возил бы вас кастрюлеголовых бесплатно. Все вокруг дорожает, продукты, топливо, коммунальные услуги, но никто из вас не возмущается по этому поводу и не понимает, что все это - ПОСЛЕДСТВИЯ вашего безумного шабаша трех годичной давности.

Ссылка скопирована в буфер обмена