Криворізьких пожежників нагородили за врятовані життя

Криворізьких пожежників нагородили за врятовані життя

Фото: Пресс-служба ДСНС України

Вчора у Кривому Розі нагородили співробітників 12 та 14 державних пожежно-рятувальних частин, які проявили мужність та героїзм під час ліквідації пожеж 5 листопада.

Вісьмох рятувальників нагородили грамотами за порятунок десятьох людей, четверо з яких - діти, під час ліквідації пожежі в багатоквартирному житловому будинку.

Ще трьох рятувальників, які отримали травми внаслідок вибуху балону з газом під час ліквідації пожежі в приватному житловому секторі Тернівського району, було нагороджено нагрудними знаками «За заслуги в службі І ступеню».

Співробітників нагородив заступник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області полковник Дмитро Кудрявцев. Він також провідав травмованих рятувальників, які перебувають на стаціонарному лікуванні у криворізьких лікарнях, та подякував за сумлінне виконання своїх обовязків.


Комментарии (7)

Черапунджи

10:39, 08 ноября 2016

"...нагородили ГРАМОТАМИ..." Люди жизнью ради нас рискуют, а их награждают кусочками бумаги, купленными за 2,80 в ближайших канцтоварах. ((( Как бы то ни было - спасибо вам (именно спасателям, а не инспекторам-взяточникам) за вашу работу и низкий поклон!

Бородач

11:01, 08 ноября 2016

Совок же)

Алексей_1

11:08, 08 ноября 2016

Бородач, это не соок. а не материальные виды поощрения (вроде так называются).

Бородач

11:36, 08 ноября 2016

Грамоты это фишка совка была. В нормальных государствах материально поощряют или повышение дают, ну а в таком как наше... Бумажку дали за 3 грн и норм)

Алексей_1

11:07, 08 ноября 2016

Ну так можете им отдельную благодарность в любой форме выразить, кто запрещает-то? И да. я тоже им благодарен, за честное выполнение своей работы.

Bлaдислав

12:15, 08 ноября 2016

Прикольно, нарушил тб, пострадал по собственой тупости, получил награду.

Викушка

20:04, 08 ноября 2016

Врачей ,пожарных и спасателей нужно награждать и поощрять, ведь они реально спасают наши жизни. Иногда даже ценой своего здоровья.

Ссылка скопирована в буфер обмена