Криворізький ВУЗ-переселенець заручився підтримкою в м. Маріуполь

Криворізький ВУЗ-переселенець заручився підтримкою в м. Маріуполь

Фото: ДЮІ

У м. Маріуполь презентували програму «Новий муніципалітет» та підписали Угоду про співробітництво між Маріупольською міською радою та вищими навчальними закладами. Свій підпис поставив також виш-переселенець - Донецький юридичний інститут.

Угоду про співпрацю підписали: міський голова Маріуполя Вадим Бойченко, директори комбінатів, голови Одеської національної морської академії, Приазовського державного технічного університету, Донецького державного університету управління, Донецького медичного національного університету імені Горького та ректор Донецького юридичного інституту МВС України Віктор Бесчастний. Нагадаємо, ДЮІ у жовтні 2014 року відповідно до наказу МВС України передислокували до Кривого Рогу у зв'язку із проведенням антитерористичної операції у Донецькій та Луганській областях.

Подібна співпраця дозволить найбільш ефективно використовувати можливості в сфері освіти і науки Маріуполя. Ключовим напрямом спільної роботи стане новий навчальний проект «Новий муніципалітет - посилення реформ в Маріуполі».

Програма існує задля того, щоби змінити обличчя чиновника, який буде ставити на чолі інтереси маріупольців. Важливість цієї програми наголосив міський голова Маріуполя Вадим Бойченко: «Ні у кого не виникало сумнівів у необхідності реформувати муніципалітет. Ми сьогодні будуємо нову владу нового зразка, спрямовану на відкритість і прозорість процесів і самої влади».

Ректор Донецького юридичного інституту МВС України Віктор Бесчастний відзначив, що ця угода - це один з історичних моментів для маріупольців: «Те, що сьогодні робить місто, буде корисним для всіх жителів. Нехай Маріуполь завжди буде попереду!».

За матеріалами групи зв'язків з громадськістю ДЮІ МВС України.






Ссылка скопирована в буфер обмена