У Кривому Розі пройшов конкурс юних інспекторів дорожнього руху

У Кривому Розі пройшов конкурс юних інспекторів дорожнього руху

Фото: Прес-служба ГУ НП

Конкурс «Юних інспекторів дорожнього руху» проводиться з метою профілактики дитячого дорожньо-транспортного травматизму та залучення учнівської молоді до участі у пропаганді дотримання правил дорожнього руху.

На базі Криворізької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №74 Саксаганського району міста Кривого Рогу відбувся районний зльот-конкурс серед команд ЮІР.

Цього разу у конкурсі взяли участь команди 6 навчальних закладів Саксаганського району. Юні інспектори руху показали відмінні знання Правил дорожнього руху, продемонстрували навички регулювання, фігурного водіння велосипеду, теоретичні знання та практичні навички надання першої невідкладної медичної допомоги потерпілим внаслідок ДТП, взяли участь в агітаційно-пропагандистському конкурсі та виступили з соціальною рекламою з безпеки дорожнього руху.

Але конкурс є конкурс і згідно підсумків журі, в якому були як представники поліції, так і Управління освіти та науки міста, перше місце посіла команда КСШ № 118. Вже незабаром ця команда візьме участь у зональних змаганнях, які відбудуться 28 квітня 2016 року.

Відділ управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області.


Ссылка скопирована в буфер обмена